Hop til indhold
DJX

"Vicky" - Sundsvej 63

Recommended Posts

Havde efterspurgt om nogen kendte hende eller om det var den internationale Instagram stjerne Svetlana der havde et bijob. 
En enkelt svarede at det ikke var hende, men at hende der var lignede meget godt. 

Jeg nåede forbi Vicky inden der var skiftetid på Sundsvej 63, der var ikke de store muligheder indenfor den tid jeg havde til rådighed den dag. Men tog til Herning med forventning om en ung petit skønhed fra Polen. Velvidende at det nok ikke var hende fra billederne. Den sidste pige (Mia) jeg besøgte på dette sted var et super knald, så jeg tog chancen.

 Det var selvfølgelig ikke Svetlana B og hun var ikke 25 år...

Jeg var fast besluttet på at forlade etablissementet hvis der ikke var noget der satte gang i lemmet. En meget slank og høj kvinde 30-35sh år med langt sort hår lukkede op. Lækker krop og en fræk stemme, dog lidt for meget makeup og lidt for store silikonebryster. Jeg gik med ind. Vi forventningsafstemte ift hvad jeg havde bestilt pr telefon før jeg kom og jeg antog at alt var i skønneste orden. 

Smuttede i bad, det nyrenoverede badeværelse er en klar forbedring og stedet er super diskret. Bollerummet er stadig ikke specielt imponerende eller lækkert.
Da jeg kom fra bad lå hun nøgen på sengen og var klar. Hun havde pludselig fået ondt i halsen, så fransk var med gummi, trods at det på telefon var aftalt uden. 
Hendes blæs var en forunderlig omgang læber trukket på tænder køren op og ned af de første 5 cm uden noget sug. Det var hverken rart eller frækt. 
Fik hende på ryggen og gjorde mit ypperste med sensuel berøring, pirring og tilsidst fransk til hende, for at sætte lidt fut under. 
Skønt udsyn nede fra der hvor hendes lår mødes og hun er virkelig slank. Så skulle der knaldes. Hun startede ovenpå, dejlig stramt men alt alt for hårdt og hurtigt. Følte mig som en galophest der skulle yde max de sidste 100 meter. Fik hende hurtigt i et par andre positioner hvor jeg styrede showet, så jeg kunne nyde det. Da jeg kan mærke at jeg ikke har lagt igen, spørger jeg høfligt om jeg må komme på hendes bryster. "only come in condom" sagde hun meget bestemt. Hmm.... 

Plus: Virkelig slank og fin krop. Når man styrer slaget selv, kører det super lækkert. Doggy var endda rigtig godt :) 
Minus: Stort set alt andet. Falske billeder og snyd med alder. Kold og på ingen måde snakkesagelig kvinde, der ellers talte fint engelsk. Services der ikke lever op til det aftalte (telefonpasser og piger virker stadig ikke til at kommunikere overhovedet. Et blowjob.langt under middel.  Der blev ikke skiftet lagen eller bollehåndklæde da vi var færdige. Hvis man ikke tæller 2x bad + forventningsafstemning og betaling med i tiden, så fik jeg ikke helt den tid jeg havde bestilt (måske en 50%-70% effektivt). Jeg besøger ikke Vicky igen, de penge er bedre brugt mange andre steder.

Sundsvej 63
- De skal have styr på billeder og pigernes data. Det er alt alt for tit Sundsvej 63 har fejl. 
- De skal have bedre styr på at de ting der bliver aftalt i telefonen, er de ting der sker. Har oplevet samme fejl flere gange på Sundsvej 63.
- Har haft et par virkelig gode knald der, men har også haft et par stykker man godt kunne have undværet. 
- Gør noget ved rengøringsniveauet og hvor lækre værelserne er, og skift lagener hver gang. 
- Det er midt ude på landet og ingen naboer, ingen grund til at værelserne er så fattige på lys.

-----------------------------------
Kæft jeg savner lidt PD i Bording/Kjelleup. Jeg har hørt alle de trælse historier om stedet efterfølgende, og det er ikke noget jeg er fan af. Men der var aldrig falske billeder, aldrig tvivl om service, aldrig halløj med tiden. Vagtplanen passede altid. Og hvor jeg savner nogle af de fantastiske danske gudinder derfra, specielt Sandra, Dani og Kia. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej DJX.Jeg kan kun give dig ret med stedet sundsvej...har også besøgt stedet flere gange da de åbnede på sundsvej.men har ligesom dig oplevet at jeg aftaler hvad jeg ønsker,men som så ikke bliver overholdt,det er lidt svært at gå igen når man først har været i bad og er kommet ind til pigen.jeg er holdt op med at komme der.så må vi se om det bliver bedre i fremtiden med værtinderne:)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvorfor kommer I der så ?

Plusserne i anmeldelsen kan du da opleve utroligt mange steder, både danske og udenlandske...

Men minusserne ville da få mig til at føle mig til grin, hvis jeg havde lagt krop til den omgang :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
holstebronx skrev, for 4 timer siden:

Hvorfor kommer I der så?
Plusserne i anmeldelsen kan du da opleve utroligt mange steder, både danske og udenlandske...
Men minusserne ville da få mig til at føle mig til grin, hvis jeg havde lagt krop til den omgang :) 

3 rigtig fine oplevelser og 2 ikke imponerende, Vicky talt med. (hvis jeg husker rigtigt)
Som skrevet i anmeldelsen var der ikke de store valgmuligheder den dag og i det tidsrum jeg havde til rådighed. Derfor tog jeg chancen.
Det jeg er mindst imponeret over er hvordan stedet drives og hvordan der markedsføres og bookes.
En sløj suttefar med gummi på, den har de fleste prøvet. :D

Det handler vel nok i bund og grund om at de forventninger jeg var lovet, ift billeder/data/aftaler ikke bliver indfriet.
Havde de brugt ægte billeder og skrevet ingen fransk eller kun fransk med gummi, så havde det været helt fint.
Og havde Vicky lige skruet lidt op for charmen, så havde det hele været ret godt tænker jeg.
For hun har en flot krop med nogle fine store silikoneboobs og en talje som en hveps, en rigtig pornogodte. Der var da et par enkelte lyspunkter i oplevelsen der gør at jeg hverken føler mig til grin eller rasende. Jeg besøger bare ikke lige hende Vicky igen og håber at S63 strammer lidt op på deres sløje måde at drive bordel på.

Men oplys mig endelig, hvilke steder i midtjylland kunne jeg i weekenden have fået en på opleveren?
For jeg endte på en 4 stykker efter grundig research. Og det er ikke som sådan noget jeg vil kalde utrolig mange :D:D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men det blev også mit sidste besøg på Sundsvej 63 i en god rum tid, måske for altid.
Kæft der mangler et seriøst sted med unge, smukke, slanke modeller i området.
Men så sparer jeg da de penge.
Så kan jeg købe en havetraktor i stedet :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja må sige efter at have mødt Vicky i Vejle, og ja det er samme Vicky, kan jeg tilslutte mig den dårlige oplevelse. Fik det indtryk at det skulle overståede i en fart. Så ringede telefonen og væk var hun - for en stund. Hun er ellers lækker omend det med silikone ikke rigtig tænder her. Engelsk mestre hun ok men det blev ikke til meget mere end ja og nej. Har ellers haft et par ekstremt gode ! der ude. Sagen er at de helt rigtigt ikke har styr på billeder og data samt booking, om det så skyldes at de flytter rundt på pigerne lader jeg stå ! Senest så jeg at de også de var i Esbjerg og hun får satme et besøg når hun igen er i Sunds. Magen til godte er det længe siden jeg sidst har haft ja skal vel tilbage til PD tiden. Tilslutter mig savnet. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...