Hop til indhold
PeNissen

SOL i en klasse for sig selv

Recommended Posts

Jeg besøgte SOL lige før hun tog på ferie. Hun er simpelthen i en klasse for sig selv. Der er ingen over hende og ingen under hende. 

Jeg aftalte 1 time med kys. Vi kommunikerede på whatsapp om aftalen. Det gav mulighed for voice beskeder. Jeg havde derfor en rigtig god fornemmelse inden jeg tog af sted til hende. Hun har en rigtig lækker stemme.

Normalt tænker jeg efterfølgende det var pengene værd eller var det det. Men ikke hos SOL. Her tænkte jeg nu er der kun et sted jeg vil komme i fremtiden. Hun er simpelthen enestående på alle måde. Af det jeg betalte for, manglede der ikke noget. Jeg er ikke så meget til økologi, jeg har det sådan, hvis det ikke hun er god nok til at gøre det sikkert, er det ikke pengene værd. 

Hos SOL er det alle pengene værd og oven i hatten fik jeg mit livs bedste massage og her tænker jeg massage. Selve det frække kan jeg kun sige jeg fik hvad jeg kom for og der manglede ikke noget. Massagen var et toptrimmet wellness center værdigt. 

Modtagelsen og setup'et var bare super og ser hun bare fantastisk godt ud. Hun er nem at tale med. Hendes krop er en gudinde værdig. Hun har de skønneste bryster og de er meget kysse venlige. Hun er bare dejlig. Pas på hende hun er enestående. 

Om jeg kommer igen. Ja, jeg kommer kun der fremover. Jeg har oplevet lidt af hvert, men det gider jeg ikke mere. Nu har jeg fundet SOL'en og det varmer.  Jeg glæder mig allerede til hun kommer tilbage fra ferie.

 

https://www.escortguide.dk/P/sol-..last-days-havneholmen-..-28728.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...