Hop til indhold

Recommended Posts

Sagt med det samme. Det er ikke pigen på billederne, men en anden køn yngre estisk kvinde, så jeg gik ikke som jeg ellers har lovet mig selv at gøre, når fotoet ikke passer med virkeligheden. Hun var sød og dejlig og ikke spor "pornoagtig". Økofransk og ingen kys på munden passer mig fint. Stedet er lidt specielt. En kælder ved siden af Flygger midt i byen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Hæhæ..nå der. Det er lige oven på den kælder Gaffer kører sin bil igennem bilvasken

Redigeret af Gaffer
@

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gaffer skrev, for 4 timer siden:

Hæhæ..nå der. Det er lige oven på den kælder Gaffer kører sin bil igennem bilvasken

Hej Gaffer. Må jeg spørge dig om noget? Vil det sige, at du ikke vidste, hvad der foregår på adressen?  Jeg er ikke selv fra Skanderborg, så jeg var lidt ligeglad, men jeg havde fornemmelsen af, at alle vidste, hvad jeg var på vej hen til. Byen er jo ikke ret stor, og ifølge Smukke Martha er der skiftende piger i kælderen. Så alle sladrekonerne må da vide det eller hvad?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Det må du gerne. Jeg ved godt hvad der sker i kælderen, men har aldrig været der. Kun i Flugger butikken ved siden af og i bilvasken ovenpå. Det er ikke rigtig noget vi snakker om i byen, i hvert fald ikke i min omgangskreds. Den slags bordeller er ikke rigtig min målgruppe og jeg har ingen planer om at komme der

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...