Hop til indhold
Guest CuriousDk

Sisse Romantica

Recommended Posts

Guest CuriousDk

http://romantica.dk/profil.php?id=84

Da jeg af forskellige årsager skal holde en længere pause fra gamet, tænkte jeg, at jeg ville trykke pause med en god erindring i denne omgang.

Jeg vil derfor takke de brugere, der har anmeldt Sisse. Kattjakt var en af dem - som nogle måske har bemærket, har vi stort set samme smag - så jeg tænkte, at jeg også ville give hende et shot (pun intended). 

Jeg er generelt ikke den store fan af de danske bordeller, da man tit sidder og blomstrer i længere tid, før man møder pigen. Og så er jeg også stor fan af ægte superfransk, hvilket er en sjældenhed disse steder. 

Når det så er sagt, så må jeg istemme mig koret, der lovpriser Sisse. Hun er virkelig lækker, hvis man godt kan lide pornolooket og så er hun mega sød oveni. Jeg havde følelsen af, at hun måske overdrev lidt, men hun sagde, at hun fik orgasmer. Hun var naturligt våd og brugte ingen glidecreme, så der var MÅSKE noget om det. Ved det ikke :) 

Jeg bestilte en halv time og havde en rigtig god stund med hende. Dejlige sili-bryster, smukt ansigt, dejlige kys og rigtig god sex, hvor hun ofte tog initiativet. Jeg ville elske at se hende en anden gang, når jeg en gang vender tilbage fra min pause. Pas godt på hende! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

CuriousDk, glad du fick treffe Sisse innan din paus. Ja, Sisse er en pige med det hele paketet. Like läcker som sjov och en stjerne i sängen. Och ja, vi har nog samme smak...;) /A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...