Hop til indhold

Recommended Posts

Dolly i Rødovre er en super flot pige på ca. 35 år, flotte bryster hjulpet på vej med brystimplantater, og fyldige botox læber, alt sammen udført ganske flot – hun er lækker.

Jeg havde aftalt tid, hvilket var lidt vanskeligt, da der hver gang, blev svaret tilbage med stor forsinkelse. Også da jeg nåede frem til adressen, var hun længe om, at svare tilbage, på trods af, at vi nu havde en aftale. Faktisk er det død irriterende da man hver gang tror, at nu har hun taget en anden kunde, og at der så kan gå mindst 30 min før hun igen svarer.

Jeg ankom til lejligheden, og var som sagt fint tilfreds med hendes udseende og bestilte en ½ time. Hun er sød, og vil gerne snakke, men jeg kom jo for at få noget god sex med en ungarsk babe. Her holdte det fede så bare op, hun leverer det jeg vil kalde for klinisk kedelig sex, alt med hysterisk aftørring, og et total indarbejdet program, som hun har udført så mange gange at alt entusiasme er pillet væk, det er synd, fordi Dolly er lækker, men så utrolig kedelig at have sex med, så hvis det ikke bare er nok, at have sex med en lækker krop, så falder Dolly total igennem.

 

Scaglietti

https://escortguide.dk/P/dolly-new-wery-hot-and-very-sexyy--17671.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ufatteligt at det kan være kedeligt at have sex med pige med så lækker en krop, er det virkelig hende på billederne? 

Men jeg kender det godt fra andre piger, det er bare underligt at man ikke bare kan tage og nyde det. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest CuriousDk

Jeg har tidligere anmeldt hende og må sige, at jeg godt kan genkende lidt af ovenstående, da jeg besøgte hende anden gang. Hun har dog så vild en krop, at jeg godt kunne finde på at gøre det igen, hvis liderligheden tager over en gang i fremtiden. 

Og ja, det er 100% hende på billederne. De blev taget på det sted, hun opholdte sig sidste gang, hun var her. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...