Hop til indhold
Guest Axl Rose

Når vi lukker øjnenene...

Recommended Posts

Guest Axl Rose

Kan vi egentlig være det bekendt? Har skrevet og lavet aftale med en smuk ung polsk pige, som iflg annoncen ikke er god til engelsk. Alligevel så skriver hun perfekt engelsk i sine mails. Hun har tilfældigvis også samme skabelon på sin annonce som en række andre polske piger der har været i KBH. Med andre ord er jeg slet ikke i tvivl om at der står en bagmand bag hendes københavnertur. Det samme gælder nok en række andre piger i markedet. Alligevel følger vi mænd vores pik og lukker øjnene for at disse piger højest sandsynligt udnyttes. I bedste fald er det blot en "sekretær" - i værste fald holdes de i et jerngreb og er her ufrivilligt og tvinges til at blive voldtaget dagligt.

Kan vi være det bekendt? Burde vi som minimum ikke klart afskære os fra dem, hvor vi har mistanke om, at der er bagmænd?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Axl, det er ikke til at vide om det er handlede piger, eller om der er nogen der hjælper dem, der kommer herop frivilligt for at sælge sexuelle tjenester, de der hjælper får også en betaling, for at organisere GPs aktiviteter, derfor, er du i tvivl, så bliv væk, køb sex af danske piger, eller tro på at pigen er her frivilligt og har betalt nogen for at organisere hendes GP liv i Danmark..

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...