Hop til indhold
Guest Cykelmyggen

SOL BEST GFE EXPERIENCE:) østerbro !!

Recommended Posts

Guest Cykelmyggen

Hvor var det dejligt at finde ud af Frøken Sol er tilbage i København, hvilket jeg fandt ud af Torsdag da jeg stadig var på Island, hvorefter jeg bare måtte se hende når jeg landede i København.

På vej fra lufthavnen fik jeg hurtigt lavet en aftale, og blev igen positivt overrasket da hendes nye sted er på Østerbro tæt på Nordhavn station. Jeg valgte igen 30min inklusiv superfransk og tungekys ... for mig stadig essentielt for den bedste oplevelse.

Jeg ankom til stedet og stod med sommerfugle i maven og ventede på Sol skulle åbne døren .... og "oh man" hvor var det dejligt at få glæden indfriet ved at se det varme smil, de smukke øjne og det at se hende igen. Selv duften af hendes krop gjorde mig glad ved gensynet.

Ret hurtigt fik jeg taget et bad så jeg kunne være velduftende efter turen fra Island.

Da jeg stod der nøgen og klar kom hun hen til mig stillede sig foran mig hvorefter vi startede med at kysse inderligt med hænder overalt og hvor var det godt at mærke hendes krop igen ... hendes lækre balder ... hendes bryster .. generelt bare det at mærke det hele af hende. Hun gav igen ved ret hurtigt at tage fat i kalorius som straks fik oprejsing fordi det var så lækkert.Uhmm

Sol trak mig over i sengen så vi kunne fortsætte der ... hvor jeg sjovt nok endte på ryggen lang som jeg er med hende nøgen oven på mig. Hun kiggede mig dybt i øjnene, blandede det med lækre våde kys mens hun masserede pikken med underlivet. Hvis den var godt stiv i forvejen blev den kun mere stiv af den behandling. 

Helt naturligt vendte Sol sig rundt så jeg havde den dejligste udsigt til den smukkeste og mest velduftende fisse hvorefter hun gav mig det vådeste og dejligste blow job. Med den udsigt af hende måtte jeg bare give igen og slikke hende ... først blidt og herefter mere hårdt. Jeg kunne høre på hende at hun nød det .. de stønnelyde var ægte og ikke til at tage fejl af og blev kun bekræftet i det var ægte da jeg samtidig kunne smage hendes safter.

Tiden gik desværre for hurtigt og selvom jeg bare havde lyst til at fortsætte med at forkæle hende  og lade mig forkæle .... måtte jeg ha kondom på så jeg kunne fylde hende ud. 

Jeg vendte Sol rundt så hun lå på ryggen ... og trængte op i hende mens jeg kiggede hende dybt i øjnene. Jeg kunne igen mærke hun nød det helt ægte hvilket gjorde jeg blev ekstra tændt. Jeg tog hende først blidt og tog hende herefter hårdere. For jeg kunne støde hårdere viklede hun sine ben om mig så vi også var helt tætte kunne jeg ikke holde til mere og med et dybt kys kom jeg jeg igen med et brag.

Min oplevelse her var virkelig gensynets glæde med Sol og jeg blev igen bekræftet i sex kun bliver bedre og bedre når man kender hinanden. Derfor kan Sol være sikker på jeg vil besøge hende igen og igen hver gang hun kommer til København.

Det fantastiske ved Sol er man virkeligt kan mærke den søde dejlige kvinde hun er som person, men for hun viser det kræver det man giver igen og viser hende den respekt hun fortjener ..... det giver 1000 gange igen .... believe me.

Fra en mand der har mærket Sol(en) skinne

Kh Cykelmyggen

PS. Hendes annonce kan findes på: https://www.escortguide.dk/P/sol-best-gfe-experience-oesterbro--28728.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Thai-fan72

Hun er da bare ualmindelig lækker x 10 på de billeder! :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Kongw

Jeg var der forleden, lækre bryster røv , rigtig flot pige.

 

Blowjob kan hun satme finde ud af, der var savl og alt, og dybt, ;) Det eneste jeg har lidt af brokke mig over var hendes fisse var ikke velduftende men alt ud over det, var det rigtig godt :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...