Hop til indhold

Recommended Posts

Hej folkens.

Lidt tid siden jeg sidst har smidt en anmeldelse afsted. Shame on me. Og da Rachel er et ubeskrevet blad, tænkte jeg at det vel lige så godt kunne blive af hende. Det er lidt en 50/50 når man besøger denne velkendte adresse i Rødovre. Har haft gode som mindre gode oplevelser her. Denne gang var en rigtig god én af slagsen på sidevejen til Roskildevej.

Fik fri fra arbejde og synes jeg kunne fornemme lidt forårskløen. Der skal naturligvis ikke gå ubemærket hen, så jeg greb telefonen. Scrollede ned igennem EG og fandt Rachel. Jeg kan jo godt lide dem små og fine. Hun bestod det visuelle tjek, så ringede og bestilte tid hos hende. Det var hende i telefonen med et lala engelsk. Ankom og blev hurtigt (gudskelov) lukket ind. Der stod hun fin og spinkel som en kvist. Men kønt ansigt og smilende. Hun virkede lidt nervøs og lidt forvirret over sin egen menu. Det gav god mening da hun fortalte mig at hun netop er startet i denne branche for få dage siden da hun ankom til DK. SAY WHAT?! En rookie-gp fra Ungarn med få dages synd i baggagen! Det kan godt være det var fup. Men det tror jeg ikke. Hun har slet ikke den der professionelle tilgang, som man ellers oplever. Så vælger at tro på hun ikke taler med kløvet tunge. Nå, efter jeg fik lukket kæften efter den melding fik jeg bestilt en halv time samt en tur i bad med Rachel. En flad tusse skiftede ejermænd. Efter badet en tur ind i kanen og jeg kunne nyde hendes spinkle krop. Dejligt BJ. Her gav hun sig fuldt ud. Udsigt til den fineste lille ungpigefisse i en 69. Den er altså fin. Blev suttet op fra slap, som man siger, med masser af gåpåmod. Helt i top,hendes nyhedsværdi taget i betragtning. Videre til en topdollar doggy med hendes ansigt dybt begravet i madrassen så den går helt i bund. Jatak, siger jeg bare. 100% indlevelse og liderlighed fra os begge (vælger jeg at bilde mig selv ind). Det hele blev afsluttet i en klassisk missionær hvor jeg kunne nyde hendes flexibilitet. Hun var med hele vejen og gav den gas. Fin indlevelse og god til at bare lade dig have det godt.

Besøg hende inden den sidste rest af uskyldighed er visket væk. Godt knald med en pige som kun er få gram tungere end et fingerbøl. Hendes engelsk er ok, men mangler lidt. Det er 100%amatør-gp, på den gode måde. Det er hende på fotos. 23 år. Nogle eller de fleste af Jer kender sikkert stedet i forvejen. Hun er der med et par andre piger. Vig bort hvis I ønsker sambanumse eller store babser. Men tag derud hvis i er til nyudklækket, petite ungpigeguf med flad mave og stram missemis :) Peace.

Hunden

Redigeret af underdog40

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for rigtig god anmeldelse som sædvanlig fra din side af. 

Har selv overvejet at give hende et besøg på et tidspunkt, men har tvivlet grundet adressen hun hører til på, som jeg ikke - af egen erfaring - forbinder med kvalitet. 

Men giver hende nok et skud efter din anbefaling. Er ret sikker på, at vi har samme smag indenfor GP'er ;)

Redigeret af KindKiddo

Del dette indlæg


Link til indlæg
slapman skrev, den 24/4/2017 at 20:48:

Tak for anmeldelse og anbefaling.

Hvori består hendes fleksibilitet i en klassisk missionær?

Brug din fantasi... :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hr_T skrev, den 25/4/2017 at 12:37:

Tak for god anmeldelse.

Hvordan med GFE?? Kys??

Nok mere en naboens datteroplevelse end en GFE. Er ikke til kys... Så måske, måske ikke. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sweex skrev, den 24/4/2017 at 21:06:

Tak for en god anmeldelse @underdog40 :)

Hvor høj vil du skyde hende til at være?

kvalgæt ca 160-165 cm. give and take. men jeg er røvdårlig til at måle sådan noget :( 

Del dette indlæg


Link til indlæg
KindKiddo skrev, den 25/4/2017 at 01:16:

Tak for rigtig god anmeldelse som sædvanlig fra din side af. 

Har selv overvejet at give hende et besøg på et tidspunkt, men har tvivlet grundet adressen hun hører til på, som jeg ikke - af egen erfaring - forbinder med kvalitet. 

Men giver hende nok et skud efter din anbefaling. Er ret sikker på, at vi har samme smag indenfor GP'er ;)

Lige præcis. Jeg havde selv mine forbehold for at tage hen til denne adresse. Der er stor sandsynlighed for maskinsex, sure miner og dårlig karma. Tænkte wtf. Men besøg hende inden hendes professionelle "veninder" på matriklen, får smittet for megen af deres negativitet og unoder af på hende :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin anmeldelse og fedt at se, at mit trænede GP-øje kunne se det på hende. Det er udstrålingen på billederne. Jeg var taget hen og besøge hende, hvis jeg havde muligheden, da jeg så hende på www.escortguide.dk den anden dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lige besøgt Rachel. Turde kun at tage 15 min. grundet stedet, hvor mine sædvanlige 30 min. ikke har været optimalt givet ud, de gange jeg har besøgt det.

Så det blev en quickie. Men rigtig fin quickie. Mht. blow var det meget kort, da jeg selv sagde, at jeg ville kneppe, så det kan jeg ikke udtale mig voldsomt meget om. Hun er virkelig lille og petit men på en ret fit-tynd måde (så fit man nu kan være, når man er mini og blot vejer 44 kg.), som jeg jo æææælsker! Og så har hun en ganske stram mis, som er meget lille og meget fin at se på.

Hun var virkelig en sød, rar og naturlig pige, der var dejlig at kneppe.

Det var et rigtig fint besøg :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen, grundet denne så valgte jeg at besøge Rachel her til aften og er næste lige komme hjem derfra.... Hun er en helt igennem fantastisk tøs og syntes da lige jeg ville dele oplevelsen med jer. 

Var selv lidt skeptisk, grundet halvkedelige oplevelse fra stedet i sidste mdr., men da jeg ankom stod Rachel samme med en anden pige og røg udenfor, jeg havde forinden aftalt med Rachel at jeg ville være der om ca. 5 min. og da jeg med det samme kunne se det var hende så hilste jeg pænt på hende. Hun skyndte sig at slukke smøgen, men jeg sagde hun bare kunne ryge færdig og så tændte jeg selv en, hvilket betød at toppen af nervøsiteten lige forsvant, men vi stod og småsluderede. Vi gik ind og hun viste mig ind på værelset. Ikke den bedste engelsk, men vi fik aftalt en times hygge. Rachel har en fantastisk krop, lille nips, flad mave, lille indbydende røv og de frækkeste perky tits. Først en gang økofransk, men fuld indlevelse og ivrige forsøg på at tage den så langt som muligt. da jeg var helt smadret så aftalte vi at første gang bare skulle være BJ, men efter 10 min. så måtte jeg smage på hende så 69`er - Fantastisk lille fræk mis, fræk lille klit der hurtigt reagerede... Alt i mens så mundkneppede jeg hende og hun tog imod med velbehag. Selvom det franske var det bedste jeg længe har modtaget så måtte jeg mærke hende. På med frakken og så gled hun ned over pikken. Jeg tog fat i hendes nakke og trak hende ned  og begyndte at kysse hende, her stoppede hun dog op og ville have ekstra og uden tøven så fandt jeg en seddel frem... Lange dybe kys, alt imens hun red mig... Super lækkert. Tiden var ved at være inde og jeg bad hende hoppe af og sutte mig til første load. Her sætter du grænsen for ekstra, måtte gerne komme ud over hende men ikke i ansigt eller mund. Som bonus fik jeg lov til at tage et par frække billeder med hun lå med mig pik i munden... Hun tilbød noget at drikke og lidt massage hvilket lige var det der skulle til for at komme i stemning igen... Denne gang suttede hun den op fra slap og så var det vist på tide at jeg fik kneppet hende i forskellige stillinger... Intim missionær med dybe tungekys, doggy style og klap i røven, fra siden, for at afslutte med missionær så jeg kunne trække mig ud og komme ud over hendes mave. Vi sluttede så af hvor vi startede med at ryge en cigaret udenfor... Hun fik mit nummer og lovede at ringe, hvis hun kommer tilbage til DK... Hun er her vist kun 2 dage og så tager hun hjem igen. 

Økonomien vil jeg ikke tale om for jeg flåede vist mig selv, både ift. 1 time og diverse extras og et ekstra tip bare fordi hun var så fantastisk.

Så pas godt på hende, vær god ved hende så er jeg sikker på i for en knald god oplevelse.... En sjælden perle der går længe imellem man møder. 

 

  

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men så er det jo godt hun er kommet retur. Så nu fik jeg prøvet Rachel, ja fakjtisk 2 gange inden for de sidste par dage, og jeg er enig med Underdog i nærmest det hele og kan nikke genkendene til hans ord. Fræk lille nips, lækker krop, super indlevelse og jeg havde ihvertfald en super god kemi med hende. Top dollar for 1200 kr for en time. Besøg hende mens du kan hvis du er til de der små stramme nips ting der kan levere super GFE. Så vidt jeg forstod er hun her et par dage endnu så vent ikke for længe :)  :)

Redigeret af Ubeskriveligt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja Rachel husker jeg også som en dejlig pige, der leverer som aftalt med glæde og entusiasme. Beklageligvis arbejder hun i "butikken" som underdog40 kalder stedet ovenstående. 

Med risiko for at afspore tråden og som advarsel til andre, tillader jeg mig at kommentere på stedet. Jeg har besøgt stedet flere gange tidligere, og har i mere end 50% af besøgene oplevet dårlig service, aldrig fra pigerne, men fra stedets bestyrer, både hvad angår serviceydelser, priser og overholdelse af aftalte tider er det gået galt:

Priser - pas på:
Jeg har flere gange oplevet at prisen er sat voldsomt op fra vi lavede aftalen på telefon og til jeg ankom til stedet en time senere som aftalt aftalt. Begrundelserne har været forskellige. De aftalte priser var kun gældende indtil for 15 min (30 - 60) siden, eller påståede misforståelser omkring de ønskede service ydelser.

Aftalte service ydelser:
Bestyreren lover service som pigerne ikke ønsker at give.

Aftalt tid:
Flere gange, når jeg har ringet for at melde min ankomst 5 min før aftalt tid, har jeg fået besked på at vente op til 1 time fordi pigen var optaget. Normalt går jeg naturligvis igen efter den besked, men to gange er jeg kommet tilbage for at besøge pigerne som jeg kender fra tidligere, særdeles gode, besøg, og begge gange spurgt hvorfor de ikke var klar til den aftalte tid - og fik begge gange at vide at det var bestyreren der havde beordret dem til andre besøgende selv om pigerne havde protesteret med henvisning til at de havde en anden aftale om kort tid.

Efter mit seneste besøg på stedet for et års tid siden besluttede jeg aldrig at sætte mine ben på stedet igen, og kan kun anbefale andre at være meget opmærksomme på de tre ovenstående punkter, eller helt holde sig væk fra butikken, hvilket ærgrer mig lidt fordi netop det sted ofte har søde og attraktive piger, men heldigvis er der andre søde, sexede og dejlige piger, men for tiden holder jeg mig til en enkelt og har i sinde kun at besøge hende.

Håber ikke jeg har overtrådt nogle regler med dette indlæg som jeg selv finder relevant, hvis jeg har beder jeg om forladelse

Mvh
Balshoi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er det samme manegement som det kænte sted i Vanløse? (Samme formuleringer i annoncer og samme piger imellemad). Den lokal minder igså om et gammelt  butikk, men jag har kun gode erfarenheder derfra. Man har kontakt direkt med pigen, og prisen ligger generellt på 1000/timma inkl SF (200 extra før kys).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lemac skrev, for 13 timer siden:

Er det samme manegement som det kænte sted i Vanløse? (Samme formuleringer i annoncer og samme piger imellemad). Den lokal minder igså om et gammelt  butikk, men jag har kun gode erfarenheder derfra. Man har kontakt direkt med pigen, og prisen ligger generellt på 1000/timma inkl SF (200 extra før kys).

Hej Lemac,
Formoder du hentyder til "det gule hus" på en ret befærdet vej? Jeg tror det er samme manegement, og at det er bestyreren i "butikken" der gør livet svært det andet sted. Også jeg har kun haft uproblematiske oplevelser i "det gule hus"

Mvh
Balshoi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...