Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte i går den dejlige Camile (https://escortguide.dk/P/video-camile-osterbro-best-gfe-100-real-pictures--33302.html). Hun er vist flyttet fra et andet sted til et velkendt sted på Østerbro.

Bliver modtaget af Camile uden make-up, men i minoptik gjorde det ikke spor. Hun er en naturlig køn pige (vil  ikke kalde hende smuk, men hun er rigtig køn). Aftalte en ½ time uden ekstra tilkøb.

Hun smutter ud af døren og jeg smutter ud af tøjet - eller...det nåede jeg ikke helt, dejligt at der ikke er for lang ventetid.

Hun smutter også ud af det sidste tøj, og åbenbarer en slank naturlig krop uden kropsudsmykninger (hvilket jeg sætter stor pris på). Hendes bryster er vel en lille B-skål, men dejlig bløde og naturlige. Så starter hun med at kysse mig på hals og krop og øret (gør mig mega-liderlig :) ), og et par gode tungekys bliver det også til - også selv om jeg ikke har betalt for det.

Nu er jeg blev hård og hun monterer et - lidt for lille - kondom, og jeg er altså ikke kæmpestor, nok i den øvre ende af gennemsnittet. Hun giver en god sutter, og kommer godt dybt, ikke deep-throath, men tæt på. Herefter hopper hun op og rider mig, og tungekysser endnu engang.

Da vi vender os til en missionær og jeg vil kysse hende koster det pludselig ekstra, men det kan jeg fint leve med.

Derefter doggy, lav doggy (hende helt ned på maven så hendes fisse bliver dejlig stram), og til sidst lidt hård doggy med mig stående udenfor sengen. Dejligt at se min pik gennemtrænge hendes stramme fisse i en omgang hård sex :)

Da jeg trækker mig ud, ser jeg desværre, at kondomet altså VAR en smule for lille - det er revnet og sidder halvt oppe på min nu blotlagte pik. Hun tager det dog rimelig roligt og kynder sig ud for at skylle sig.

 

Hun kommer tilbage, og får nogle dejlige kærestekram og kys. Siger farvel til hende og går ud på gaden - dejlig udtømt af en superdejlig pige.

 

Hende kunne jeg godt finde på at besøge igen. Synes bare det er lidt synd, at de nye billeder hun har taget er med lukkede øjne allesammen, men det er nok dem der ligner hende bedst.

 

Pas godt på hende

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan tilslutte mig bedømmelsen. Var forbi tidligere i dag. Slank køn pige, ca 175 cm, ikke det der ligner fedt på kroppen uden at være skinny. Fine små søde bryster.

En halv time med SF, kys og COF. Meget indlevende .

Fint diskret sted

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...