Hop til indhold

Recommended Posts

Mmm... Miss Hell :twisted:
(https://escortguide.dk/P/miss-hell-100-dansk-model-21252.html)

Altså.. Det er sgu få piger der kan prale af at præstere hvad jeg har set den pige klare på en seng, omringet (og udboret) af et halvt dusin mænd ad gangen. Som mine input i div. af hendes tråde vidner om, har jeg været en kæmpe fan af Frøkenen i et par år efterhånden. :wub:

Hvad der dog er blevet gjort opmærksom (https://www.eroguide.dk/forum/topic/64538-miss-hell/) på, er at der er meget få referencer til den skønne tøs udenfor de famøse gangbangs, og det er sgu en skam!
Jeg kan selvfølgelig beskyldes for at tage parti, men jeg synes det er på sin plads at man anmelde det man finder relevant - og Miss Hell fortjener i den grad også opmærksomhed for andet end sine gangbangs.
Da jeg har haft fornøjelsen af at besøge (og blive besøgt af) den petite Helvedes-tøs under fire øjne, er det da omsider på sin plads at dele hvor dejlig hun også kan være når man har hende helt og aldeles for sig selv.
Så hermed et lille resumé af mit seneste besøg af slagsen :)

-

Havde brugt en lang og opslidende dag i det Københavnske, arbejd-arbejd og besværlige mennesker - var godt slukøret henad den meget sene aften da jeg omsider kunne vende snuden hjem.
Dage der ender med rynket pande er ikke værd at samle på dog, og hvad bedre dag end denne til frækt besøg. Der var småt med lyst til at danne nye bekendtskaber, så jeg smed en besked i retningen af en pige der plejer at holde lysene sent tændt.
Et par sms'er, et hurtigt opkald, og en times tid senere trak jeg parkeringsbremsen tæt på adressen..

Der er virkelig noget at sige om en pige der er lige smilende, glad og små-skør hver gang man besøger hende, som formår at tale om alt og intet, imens hun flirtende gør sig til og tænder for alt der tændes kan i en. Er jo vant til at se den energi delt udover en mindre skare af liderlige handyr, for så at være ene fokus for den... I highly recommend it! :twisted:

Vores tid sammen fløj afsted, men ikke desto mindre kom vi kloden rundt hvad angår stillinger og lege-arter, omend vi små-grinene måtte indstille doggy-turen grundet et forvredet håndled - skulle heldigvis vise sig ikke at være min skyld, og så kan man da altid være 'galant' og kæle tøsen til ro i en fræk ske :P

 

Vi endte frækhederne varme og svedige, og fik vejret med dejlig løs snak liggende på sengen med nus og kærtegn - og måtte til sidst selv trække hygge-stikket og forsøge at komme videre.. Frygtede (håbede!) næsten hun ville trække dynen frem og invitere til overnatning - og man skulle være så heldig, hun er en storm af fryd at være omkring ;)

Synd og skam penge ik' gror på træerne, for så må man arbejde for den slags glæde som Miss Hell kan bryste sig af at være og levere... Og når pungen rækker, ender jeg foran hoveddøren nok engang..

 

Helvede har aldrig været lokkende - før nu!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Deep T skrev, for 8 timer siden:

Super god anmeldelse. Hvor langt ude på Vestegnen hører hun til, sådan ca.?

Fed nærværende anmældese Tak ! Har været til 3 GB fantastisk kvinde !

DEEP nær Hundige !!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Deep T skrev, den 25/04/2017 at 14:20:

Super god anmeldelse. Hvor langt ude på Vestegnen hører hun til, sådan ca.?

Som jp nævner, ude i omegnen af Hundige :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...