Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg startede en tråd under efterlysninger med bud på hvilke tre piger jeg skulle besøge i min 3 ugers ferie. Jeg havde selv en liste, og fik gode tåd med på vejen. Tak for det:) 

jeg lovede at komme med anmeldelser og her er så min første. Lulu Martinez.

https://escortguide.dk/P/lulu-martinez-100-real-photo-33255.html 

Jeg havde booket i rigtig god tid uden problemer og med god og hurtig kommunikation. Stedet i Glostrup ligger efter min mening diskret, og jeg er lidt sart med det, og med gode muligheder for parkering.

Jeg blev modtaget af Lulu i døren, og hun var uden en trævl på kroppen ud over et par meget høje stilletter. I mine øjne er hun mindst lige så smuk irl som på billederne, som absolut er af hende og helt nye. Det man ser på billederne er præcist det man møder. Hendes hår er med den kortklippede frisure. Hun var under mit besøg den meget stille men smilende og søde pige. 

Efter afregning og afklædning, hvor jeg blev tilbudt et bad først, startede seancen. Lige efter min smag!! Først en omgang fransk til os begge, og derefter sex i forskellige stillinger. Rigtig god valuta for pengene. Stedet er en pæn lejlighed med fine bademuligheder, som jeg afprøvede som afslutning på mit besøg.

Om jeg ville komme igen, ingen tvivl. Hun er her kun til søndag, og kommer så tilbage til juni.

Min anden anmeldelse, ja den får i også her, for jeg tog tilbage dagen efter til mit andet besøg:D Samme gode oplevelse som dagen før. Hun er rigtig dejlig.:P

Nu venter jeg så bare på at det skal blive juni....

Så er der kun et besøg tilbage. Og det er godt nok svært at vælge.. er Graziella her stadig? Skulle jeg prøve Kristyn som er godt anmeldt herinde, eller måske Tiffanny hos PG, eller en helt fjerde.  Det bliver i næste uge så måske nye dukker op.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...