Hop til indhold
Guest sugarshooter

Kristyn

Recommended Posts

Guest sugarshooter

Var forbi denne lille sexbombe i går, og havde en fantastisk time med hende. Sød, måske lidt stille pige, men virkelig flot krop, og smukt ansigt. Ikke så meget fis, blev tilbudt et bad(desværre for småt til os begge) og så lå hun ellers klar på sengen i et pænt og rent rum. Der var en anden pige i lejligheden, og de hørte begge musik - måske lidt ufedt for nogle, men jeg synes det er meget rart at man ikke har pinlig tavshed og et soundtrack af en anden pige der bliver knaldet på den anden side af væggen.

Købte en time med deepthroat, og fik 2 runder afbrudt af 10 minutters massage og lidt smalltalk. Ingen stress, og jeg var ude på samme minuttal som jeg kom ind. Ingen hænder imellem eller noget, og hun sutter helt fantastisk(til min smag). Ikke for hurtigt, rimelig dybt og med få pauser for at få luft eller hvis refleksen lige satte ind - og et 99% håndfrit blowjob. Hvis ikke jeg havde taget en pre-wanker 4-5 timer før, havde jeg gået af på ret kort tid, men nu kunne jeg nyde en kvinde der virkelig kan sit mundværk. 

Pigen 9/10
Service 8/10
Stedet 7/10
Prisen 8/10

Gentagelseschance 100% når hun kommer tilbage igen, forhåbentlig med den anden pige også :) Hvis Kristyn nogensinde kommer til at tilbyde anal, bliver jeg ruineret.

https://escortguide.dk/P/kristyn-i-came-back-100-real-pics-31980.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest sugarshooter

Hun er slank, uden at være en pind. Meget fast og i god form. Vil tro hun er 165-170.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...