Hop til indhold
Gløden

Sprøjteorgasme til hende??

Recommended Posts

Hej alle.

Hvad er jeres opfattelse af at "ALLE" piger kan få/opnå en sprøjte orgasme??

Mener i at det ER et faktum, eller er der nogen af jer der har jeres tvivl herom?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Milfen Stella

Alle kvinder kan sprøjte. Dog er der nok også bare mange der ikke jan slappe nok af til at lade det ske. Det føles jo lige som om at man skal lade vandet og derfor stopper mange manden. Eller bliver helt anspændte og midster fokus.Lige som at det jo også er meget forskelligt hvad der skal til for at få en kvinde til at sprøjte.

Del dette indlæg


Link til indlæg

At nogle kvinder kan opnå stor nydelse ved sprøjteorgasme er rimelig almen viden. Resten omkring denne form for orgasme er faktisk stadig omgærdet af lidt mystik. Nogle forskere mener at væsken bare er tis, andre mener at væsken godt nok indeholder tis, men også andre stoffer. 

Så... det bliver nok svært at finde fakta omkring dit spørgsmål

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Anilingus

Jeg vil da mene, at alle kvinder kan sprøjte, eller opøves til at kunne det...  Nogle har simpelthen bare et mere veludviklet kirtelsystem end andre, ganske ligesom mændene og deres præsperm(prostata) og sperm(testikelstørrelse). Sommetider skal der rigtig meget påvirkning til og andre gange knap så meget.

Punktet for sprøjteorgasme og G-punktet sidder nogenlunde samme sted ca. 3-5 cm. oppe i skeden, udfor den del, der er orienteret op mod kvindens skamben. Det kan samtidig med et par fingre indefra, virke fremmende, at trykke let ned umiddelbart over skambenet - pres fra 2 sider.

Gamle, såvel som nyere undersøgelser peger på, at de kirtler der sidder i punktet, ligner mandens prostata, som man jo beskriver som en "valnød". Jeg vil kalde dem for et lille "vaskebræt", for det er præcis, hvad jeg synes de føles som. Der er den rillede fornemmelse i begge tilfælde.

Et sted undervejs i evolutionen har manden fået prostataen, mens kvinden muligvis har haft eller har udviklet en form for prostatalignende kirtel. Det forklarer også hele diskussionen om hvad sprøjtet indeholder, for når en mand stimuleres på prostata får han ofte vandladningstrang, mens det samme gælder for de kvinder der stimuleres mhp. sprøjteorgasme eller G-punkts orgasme. For kvindens vedkommende er det formentlig vanskeligere at sige om der også kommer urin samtidig med noget mere, netop fordi mundingen af urinrøret på kvinden, sidder der hvor det sidder.

Redigeret af Anilingus

Del dette indlæg


Link til indlæg

lidt tis og meget tabu

"Der er ikke noget farligt ved det. Det er ikke ækelt. Det er ikke snavset. Så egentlig kan jeg ikke forstå, hvorfor det er så frygteligt"

"Hver 10. kvinde sprøjter helt naturligt. Når sådan en undersøgelse kommer frem, vil flere kvinder undertrykke deres seksuelle lyster, siger hun."

https://www.dr.dk/nyheder/viden/naturvidenskab/sproejteorgasmer-lidt-tis-og-meget-tabu

 

I 2014 kom der regulativer i England..Altså ingen sprøjt fra de engelske piger:

https://www.dailydot.com/layer8/female-orgasm-porn-uk/

 

Redigeret af ppd

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...