Hop til indhold
stein

Yssa i Odense.

Recommended Posts

Hun har flere profiler i både EB, escort5 og AL. Jeg kan ikke lave links.

Tog mig sammen og besøgte hende i dag. Det er i en velkendt lejlighed, men hun arbejder vist også et andet sted. Hendes priser er lidt højere end andre søde østpiger i byen, men der var noget ved hende der gjorde at jeg måtte afsted.

Og der er rigtig meget positivt at sige. Hun skriver at hun er 160 cm, men jeg tror ikke hun er meget mere end 150, og selv for en som mig der foretrækker dem små er det godt ikke meget. Den kurverige krop gør jo så at man ikke er i tvivl om at det er en voksen kvinde, men er sammen med, meget små og spinkle synes jeg føles forkert. Og billederne er 100 % ægte - ingen fotoshop her. Hun er meget køn, meget velplejet og lækker hvis man som jeg trængte til lidt fyldighed. Dog ikke helt friskbarb.

Hun er meget sød og villig, men præstationen er lidt rutinepræget med vel meget hånd i det franske. Men hun søger at følge ens ønsker.

Hun tilbyder også domina, men jeg havde gjort klart at det er jeg bestemt ikke til, og det fulgte hun til fulde, såvel i handling som tøj.

Egentlig skrev hun at Sf var med, men hun tog kondom frem og satte på, og da jeg er svært ambivalt mht SF lader jeg som regel pigen råde selv om nydelsen bliver ringere.

Jeg blev opmærksom at hun var anmeldt under Sjælland, og nogle der skrev at hun havde taget en del på, og var blevet lidt for kurverig. Det synes jeg ikke. Hun har f.eks. ikke mave, højst en fin lille blød pigemave, og alt i alt superfeminin, men altså MEGET lille. Pigen er inden for sin type nok en pæn 9ér, præstationen 7. Absolut en pige jeg gerne vil genbesøge

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...