Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg er ny bruger hos Eroguide - men jeg vil meget gerne dele mine fantastiske oplevelser med Sara, som nu befinder sig i Søborg (har også tidligere opholdt sig på Vesterbro) https://www.escortguide.dk/P/sara-sexy-kiss-my-hot-pussy.-kiss-tits-size-130-natural-new-soeborg--32640.html

Sara er helt igennem en fantastisk vidunderlig kvinde i sin bedste alder. Hun anstrenger sig altid for at yde en uovertruffen service - både hvis lysten er til hård og fræk sex, men også hvis man mere er i det romantiske hjørne og har brug for 1 time med intimitet, nærvær og rigtig kærestesex. Jeg har besøgt Sara flere gange, og er altid gået derfra med en dejlig følelse i kroppen og lyst til at komme igen.

Det er utrolig let at opnå en god kemi med Sara (som jeg finder nødvendigt for at have en god oplevelse). Den gode kemi kommer nemt til udtryk ved de våde og dybe kys som Sara tilbyder, samt også ved hendes altid fantastiske personlighed. Sex-agten med Sara har jeg altid oplevet som fræk, uimodståelig og meget vanedannede - Saras dejlige store bløde bryster er er kapitel for sig selv og hun er bestemt ikke bange for at bringe dem ind i den sexuelle leg. Sara er altid med på at sexe i alle mulige stillinger - og giver de dybeste, lækreste bowjobs - samt kan også selv lide en dejlige slikketur i sin altid velduftede glatte mis.

Sara virker altid på mig som om hun selv nyder og tænder på sex - selvfølgelig under forudsætning af, at man behandler hende med den respekt og værdighed hun fortjener - men også at man selv er indstillet på at give hende nydelse. I så fald er man sikker på at få samme respekt og nydelse retur fra Sara.

Det er faktisk svært ikke at blive en smule forelsket i Sara!

Man skal dog være indstillet på, at der kan være lidt sproglige udfordringer, da Sara's engelske niveau ikke er særlig højt - vi klarer os dog altid igennem med det engelsk hun trods alt kan eller hun bruger mobilen til at oversætte.(hvis du kan spansk er der ingen problemer :)

Endnu engang kan jeg kun anbefale Sara som person og sexpartner - og endnu engang venligst behandl Sara med den dybeste respekt og værdighed - det fortjener hun helt klart - også vil i med stor garanti opleve at få en fantastisk oplevelse.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fint reklame indslag!....jeg ønsker dig velkommen som ny bruge med et første indlæg. Tror dog ikke jeg besøger Sara på baggrund af dit indlæg :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er ok - det bestemmer du selvfølgelig selv.! Jeg beskriver blot hvad jeg oplever. Andre kan selvklart have andre oplevelser

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

15 gange er hendes navn nævnt i anmeldelse, det er sikkert godt for hende når man søger på navn herinde.

dejligt at du havde en god oplevelse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Velkommen TH1969!

Og hvis de to bag de hængemulende indlæg ellers gad checke efter istedet for blot at hængemule ville de konstatere ville de finde flere håndfulde af positive indlæg om Sara. Der er ingen grund til at mistænke TH1969 eller Sara noget som helst.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kunne nemt mistænkes som værende reklame, men jeg har selv besøgt Sara og syntes bestemt ikke anmeldelsen virker usandsynlig!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis TH1969 virkelig stod bag ville annoncen nok ikke være skrevet så hjælpeløst...Jeg tror også på TH1969. Tak for anmeldelsen, og velkommen til :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kinky & Mr1time - vi husker lige vore retningslinjer.  

3.7 Ved mistanke om falske anmeldelser eller efterlysninger, skal disse rapporteres til Eroguide.dk. Lad være med at beskylde brugere for at have skrevet en falsk anmeldelse eller efterlysning, vi skal nok undersøge sagen nærmere.

 

Redigeret af Extinguisher

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...