Hop til indhold
Lombardo

Mona i Sydhavnen træls oplevelse

Recommended Posts

Jeg har tidligere anmeldt Mona i Sydhavnen som en ganske glimrende oplevelse første gang hun var her. Nu skulle hun så have endnu et besøg, men det viste sig at være en fejl.

Jeg bestilte igen en time med kys, 69 og megafransk, prisen var steget fra 1500 kr til 1600 kr siden sidst - måske grundet tidligere positiv omtale. Spurgte ind til om hun kunne huske mit forrige besøg, men afslog at tale engelsk - hmmm. Det gik ellers nogenlunde den første gang - basal kommunikation var muligt.

Selve akten startede udmærket som den forrige gang, nussen om ens bedste ven og lidt spansk mellem brysterne - men ingen uddeling af kys, lidt underligt tænkte jeg.

Derpå et helt ok økoblow og efterfølgende 69'er - det lykkedes ikke at gøre Mona våd denne gang, men hvad - det afhænger jo nok af så meget. Hun havde vistnok en ny piercing som hun virkede følsom overfor, men der blev selvfølgelig ikke hævet i den. Jeg nussede hendes bryster og brystvorter, men sidstnævnte var tilsyneladende ømme (jeg var blid skal det siges) og hånden blev hurtigt fjernet.

Dernæst knækkede filmen, jeg blev kommanderet til at lægge ud i doggystyle - ja ligefrem beordret. Ikke noget med cowgirl her. Denne stilling stod så på i et stykke tid, men lillemanden var ikke glad for situationen og var blevet træt af postyret. Jeg måtte bede hende om at give mig noget mere blow, men nu strejkede min bedste ven og nægtede at rejse sig.

Situationen var nu lidt underlig, Mona mente ikke der var meget at gøre ved min ven der strejkede, ja hun sad faktisk og så ud til at more sig over det - men der blev jeg harm over den ringe behandling og forlangte at hun måtte gøre noget for de penge hun havde fået - nødtvunget gik hun i gang med nødhjælp men det var jo så for sent. Stædig som jeg godt kan gå hen og blive, bad jeg Mona om kys - det havde jeg endnu ikke set noget til. Her forsøgte hun at undvige, man skulle tilsyneladende have hejst flagstang når kys uddeles - hold nu kæft mand, sikke en elendig service. Jeg blev ved med at forlange nogle kys da jeg sagde at det var der betalt for. Der kom så to hurtige dybe kys - det var så det. Ja det er for så vidt lidt komisk set her i bakspejlet, men mere elendig service skal man vel lede længe efter. Det lykkedes ikke at få gang i lillemanden, så ingen megafransk i denne omgang.

Akten blev sluttet af med en rimeligt god massage, nok højdepunktet på det besøg - trist!

 

Konklusion: Mona vender jeg ikke tilbage til igen, hun har ændret attitude og karakter efter mit første besøg. Meget dårlig attitude og ringe service.

Der er nu tale om en minus GFE - trist da det er det jeg går efter. Kommunikation var nu blevet fuldstændigt umuligt da der kun blev forstået ungarsk. Mit råd er at blive væk.

https://escortguide.dk/P/new-mona-real-pics.not-fake-i-wait-for-you--33128.html

 

Gammel anmeldelse som desværre ikke holder vand længere:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for advarslen. Havde et glimrende besøg hos hende hvor hun gav sig fuldt ud med stort set alt og kunne godt have fundet på at besøge hende igen men det vil jeg nu spare mig og finde noget andet mere interessant og der er en del at vælge imellem for tiden :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...