Hop til indhold
Pigeforskeren

Pernille og Saga inviterer igen til sexparty

Recommended Posts

Pigeforskeren skrev, den 7/4/2017 at 13:04:

http://www.sexyclub.dk/girls/sexparty2/index.php

Har I bemærket, at Pernille og Saga hos Sexyclub gentager deres sexparty mandag aften den 10. april kl. 17 - 20 ?

Her følger så fortsættelsen. – Et lille sexparty i lokalerne hos Sexyclub var et nyt eksperiment. – Garderobeforholdene var som nogen af os måske kender fra Romantica: En sort plastik-affaldssæk til hver mand til at stoppe fodtøj, tøj m.m. i – og så en navneseddel på. – Det foregik i etablissementets ”venteværelse” under ledelse af telefonpigen. – Derfra slusede hun os ind i ”højre” arbejdsværelse, hvor vi kunne lejre os i lænestolen samt oppe på ”arbejdsplatformen”.

På slaget 17 kom pigerne ind – hilste smilende – nikkede genkendende til de ansigter(!), de genkendte – og lagde ud med nogle få spørgsmål: Skal vi være herinde alle sammen, eller skal vi fordele os i de to lokaler? – I bestemmer. – Vi bestemte os for at blive samlet i ét lokale. – Det ville være så hyggeligt. – Næste spørgsmål: Kysser alle? – Alle nikkede bekræftende. – Godt, vi kysser. – Knepper alle? – Nej, det spørgsmål blev ikke stillet, - men alle så forventningsfulde ud. – Jamen, godt, så går vi i gang!

Begge piger var iført lidt bikiniagtige beklædningsdele – samt lårlange sorte støvler. Tøjstumperne blev hurtigt pillet af dem. Støvlerne beholdt de på under de indledende fægtninger. – ”samlegene” blev fortrinsvis udført oppe på plateauet. – En del bagholdsangreb kunne dog også finde sted nede på gulvet, medens pigen i magelighed kunne læne sig ind mod madrassen, - kærligt iagttagende eventuelle andres udfoldelser inde på madrassen.

Skønt vejret udenfor den dag ikke var det mildeste, blev der i lokalet ganske varmt, og pigerne svedte. Telefonpigen foreslog, at alle kunne forlægge aktiviteterne til nabolokalet, så ville hun imens lufte lidt ud. – ”venstre” arbejdsværelse er lidt mindre, men ved at indrette os lidt for hinanden kunne vi også sagtens ”arbejde” dér. – Senere havde pigerne brug for en rygepause. – Vi fulgte pigerne ud i et af forrummene, hvor alle lejrede sig i sofagruppen. – Hyggesnak.

Et øjebliksbillede:

Pernille placerer sig på plateauet siddende/liggende med spredte ben og siger – nu lægger jeg her, så ser vi, om der kommer nogen. - Det gjorde der hver gang ret hurtigt. Det var svært at modstå hendes lyse skikkelse – hendes lange lyse hår – hendes til stadighed lyse smil og hendes milde stemme. – Der lå hun spiselig og tog venligt imod – tur efter tur. – Hun kunne blive ved, - og vi kunne blive ved. 

Når vi arbejdede på Saga, gav hun mange stimulerende lyde fra sig. - Man var overbevist om, at hun syntes om ”legen”. - Saga var solbrændt – hendes lange sorte hår lagde sig om ansigt og skuldre – hendes sorte øjenskygger fremhævede hendes søde, lidt vilde hekseagtige blik på én – man var absolut i tvivl om, hvem der her var i færd med at spise hvem. – Vi lod os spise. – Saga’s appetit var beundringsværdig.

Forlængst havde vi også fået trukket støvlerne af dem. – Nu var de rigtig nøgne. Endnu et øjebliksbillede set fra gulvpladserne:

To piger set bagfra side om side under et vildt ridt ud over stepperne. – Man bare ser – det syn glemmer man sent.

Vi var fem mand om at dele. - Der var forfriskninger i form af cola, vand, friske frugter – druer (ikke banan) og chokolade.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeps. Samme procedure som sidst, Miss Sophie. Det bliver ikke ringere af at blive gentaget.

Pigeforskeren har beskrevet det så udmærket. Og der er vist udsigt til, at chancen kommer igen med jævne mellemrum. :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvad så drenge er vi klar til at give dem en tur igen på mandag d 19 juni 

de to villige skønheder og kan læse at saga vist har fået lavet noget nyt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kommer desværre til at "sidde over" denne gang. - Hvad er det i øvrigt for nyheder, du har læst dig til, at Saga har fået lavet? - Var der overhovedet "noget", som hun ikke kunne før? - Men det lyder da spændende. - Jeg misunder jer i hvert fald.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så fik solen, minderne og hormonerne mig til at aflægge Saga endnu et besøg. Havde en dejlig halv time, men prisen var steget til 1200. Hun er dog hver en krone værd. Selv om hun var lidt øm (besøg hende for nærmere detaljer), så gav hun mig en dejlig tur ud i verdensrummet og ind i sjælens mørkeste kamre. Absolut en anbefaling fra min side igen.

Og hun er god til dansk, fransk og alle mulige andre sjove varianter.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...