Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte Chloe (https://escortguide.dk/P/i-came-back-in-kbh-chloe.-i-wait-for-you.-osterbro-33129.html) som holder til sammen med Lana der er anmeldt andetsteds.

Billederne af Chloe er retvisende, faktisk synes jeg hun virkede slankere og kønnere i virkeligheden. Hendes hår er for tiden sort, eller så mørkebrunt at jeg ikke kunne se forskel.

Jeg bestilte en time hos Chloe og da hun spurgte om jeg skulle have extras, spurgte jeg, klog af skade, om hendes kys var med tunge, hvortil hun ærligt og redeligt svarede "no, just regular kisses", hvilket gjorde at jeg valgte dem fra. Allerede her synes jeg at der var en god kemi og kommunikation, det er ikke fordi hun er perfekt til engelsk, men det glider fint og hun svarer ærligt og prøver ikke bare at sælge.

Nå men afsted i bad og så ind til et blowjob uden kondom. Her blev jeg dog lidt skuffet idet hun valgte at give mig blowjob uden at trække forhuden tilbage. Det gør det til en lidt tam affære. Heldigvis er hendes krop helt fantastisk inklusive de kirurgisk forstørrede bryster, så der kom rejsning og kondomet kunne monteres.

Herefter fulgte god sex i et par forskellige stillinger inden jeg, med vilje, overgav mig tidligt. Hvis ikke jeg får 20 minutter til at komme ovenpå igen, så kan jeg ikke anden omgang. Nu fik jeg en blid massage, som vel mest var at hun aede min ryg med massageolie. Jeg synes det var rart, men det ville ikke have løsnet op i noget :)

Hun gik så ud og vaskede hånder og kom tilbage og tog selv initiativ til anden omgang. Nu fik jeg en ordentlig omgang superfransk. Og efter endnu en gang kondommontering havde vi sex i 4 forskellige positioner i e godt stykke tid. For mig er udholdenheden også noget større i anden omgang, og Chloe var fint indlevende hele vejen, det var til stor nydelse for mig.

Til slut afsluttede hun mig med en omgang svensk mens hun dinglede sine flotte store bryster foran mig.

Jeg har kun en stor anbefaling af Chloe. Hun er ikke GFE, men leverer et godt knald og til fulde den tid man bestiller. Der er ingen distancering eller steder man ikke må røre. Jeg overvejer seriøst et genbesøg inden på tirsdag hvor hun tager afsted.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...