Hop til indhold

Recommended Posts

Mit første opslag her. Men har læst om Alessia her og fandt ud af hun er tilbage. Nu i en lejlighed på Østerbro. Sikke en sød og dejlig pige er sku helt forelsket nu og sidder i toget hjem og kan stadig smage hendes mis på læberne. 

Jeg bestilte 30 til 800 med lidt blandet, vi startede med at snakke lidt og klæde hinanden af tøjet og hun gav en omgang super franske og efter lidt tid var ved at komme måtte stoppe og ned og smager hendes mis da den havde fået en god omgang måtte desværre ikke komme fingeren ind. Syndes hun vi skulle bytte. Men trolden var stadig opstemt og ved at komme så vi gik i gang med at kæle lidt og kysse hinandens kroppen og mens det stop på sagen hun soooo sad you have come... øv øv fik ikke love til af få den ind i varmen. Men sådan går det jo når man er opstemt hele dagen. Så hun baskede den fint og vi lå og snakkede og hun nød vist at blive nusset i mens for da jeg kiggede på hendes ur var der gået 45 min. Når fik et glas vand og kom langsomt i tøjet men vi stadig snakkes så der var lige gået en time. 

Men alt i alt en dejlig pige som i andre har anmeldt før med glæde og jeg skiver mig på listen. 

Hun er her frem til lørdag og kommer kort tilbage efter påske.

https://escortguide.dk/P/-sexy-alessia-video-on-instagram--33310.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun ser bestemt besøgelsesværdig ud. Og fin lille gestus med Politiken. Det højner ægthedsværdien betragteligt - selvom den nu er bekræftet på fineste vis. Jeg kunne godt!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Ubeskriveligt skrev, den 5/4/2017 at 21:16:

Hun ser bestemt besøgelsesværdig ud. Og fin lille gestus med Politiken. Det højner ægthedsværdien betragteligt - selvom den nu er bekræftet på fineste vis. Jeg kunne godt!

Det bare afsted hvis du ikke allerede har været der. Det meget diskret sted og muligheder for parkering hvis du er i bil.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har fulgt Alessia på Instagram i et års tid og har altid syntes, at hun var ret lækker :)

Så i dag skulle det være! Jeg sms'ede hende og spurgte om hun havde tid en time efter. Fik svar med det samme sammen med adressen.
Og som Biscuit siger, så er det meget diskret. Og der var masser af parkeringspladser på gaden!

Den oplyste adresse var den rigtige (ikke noget med at blive guidet til en anden adresse og ligne en idiot, når man er kommet frem!). Der er elevator til hendes lejlighed på 5. sal, så chancen for at møde nogle mennesker på vej og/ned er minimal.

Jeg bestilte en times GFE til 1.400 (inkluderer tungekys og superfransk m.m.)

Uden at gå for meget i detaljer, så var det dejlig sex. Jeg slikkede hende, hvilket hun syntes at nyde (er endda overbevist om, at hun kom (correct me, if I am wrong, Alessia? ;)), og hun slikkede mig øko-style på skøn vis, hvor hun tog den næsten til roden (!).

Efter sex'en lå vi halv times tid og snakkede. Hun er en kvik og sympatisk pige. Hun er uafhængig, og tager kun det antal kunder, som hun har lyst til. Hun arbejder kun i Danmark 3-7 dage om måneden. Men hun taler faktisk ret godt dansk og overvejer at læse færdigt i Danmark. :)

Jeg kan kun give hende min varmeste anbefaling.

Redigeret af Ledvogter
Private oplysninger

Del dette indlæg


Link til indlæg
FlyingDick skrev, for 5 timer siden:

great reviews. Thanks guys. Her age, does she lick balls? breast sex? Happy Easter :)

Don't know if she lick balls did not ask but she tries to take the cocks to the balls but mine was to long. If you to big boobs she is not the girl I guess she I a small b cut but they are touch frindly and firm. She is what you call a next door neighbour's daughter type. Age i think 22 to 25 max. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

No fingers, light real kisses, can only come on face/lips for 300kr or else in condom! Sounds very controlled! Not much IRL

but she does look nice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...