Hop til indhold
Svindler

Spanske Sara big tits Vesterbro

Recommended Posts

D'Herrer

Har gået og diskuteret med mig selv om jeg skulle skrive denne anmeldelse, fordi den manglende succes nok meget må tilskrives mig selv. Men her kommer den så alligevel. Det ligger vel 6 uger tilbage. Jeg ville have haft en anden aftale, men kvinden var optaget. Så fejl nr 1, det kan nemlig godt vente, at presse noget forhastet igennem er ikke altid en god forudsætning! Har man en bestemt GP i tankerne, så er det jo svært for enhver anden at være erstatning.

Nå, men stedet er nemt at finde og efter den sædvanlige finte, men at skulle lidt ned ad gaden finder jeg dem rigtige dør og "buzzes" ind. 

Sara er sød, venlig og smilende, men hun ser træt ud. Fotos passer. Det slår mig hvor enormt lille lejligheden er, altså som i virkelig lille arbejderlejlighed nok maks 35 kvm ialt. Nå, men det er jo heller ikke en boligreportage, som jeg skal lave, tænker jeg. Sara kysser fint og hendes virkelig store bryster er ja ret store. Hun er sådan set fin nok. Men et turn of, er at hun sådan jævnligt og ret umotiveret hele vejen igennem siger "Wau". Ved ikke om hun selv er klar over det. Men det er altså underligt! Jeg kommer af tøjet og så lægger jeg mærke til hvor vildt lydt, her er. Naboen "hører" en action film mega højt her kl to om eftermiddagen. Nå, men jeg forsøger at koncentrere mig. Sara har en dejlig kvindekrop ikke tynd, men fyldig uden at være fed på nogen måde. Jeg syntes godt om hendes kusse. Hun kan klart lide at blive slikket og bliver ret våd. Imens udkæmpes en større slagscene i filmen inden ved siden! Man kan høre musikken stige op i et crescendo, det eneste der ikke stiger er min puls! Sara sutter det bedste hun kan, men den bliver aldrig rigtig stiv. Min pik, spørger mig "Hvad fanden skal vi her du?"og "er vi i biffen eller hva'?" Jeg siger til den "Ah kom nu for faen, vi skal da prøve den kusse". Så med lidt besvær og fælles hjælp får vi hældt pikken ind. Det hjælper, dejlig kusse, men som I ved så kan anspændthed påvirker en, så nok bliver jeg stiv, men jeg kommer hurtigt. Som om min pik helst bare vil hjem igen:D Hmm, rolig nu tænker jeg, men er utilfreds med mig selv. Er bare ikke oplagt, når det kommer til stykket. Pikken har sgu sin egen visdom ikke sandt!?

Nå, men jeg vil se, om jeg kan få hende til at komme, så jeg kysser mig vej ned til hendes skød og går igang. Tunge, læber fingre og hænder, det bedste jeg kan og det virker. Hun trækker vejret hurtigere, bliver stille, spænder op og kommer så heftigt med gode dybe støn og spjætten i kroppen. Klart ægte. Kendte en kvinde en gang, som sagde: "Tungen og hånden er vigtigere end pikken"...

Sara er sød og forklarer på sin blanding af spansk og ret sparsomt engelsk, at det var dejligt og fortæller mig, at orgasme er vigtigt for at kunne være afspændt. Vi nusser lidt og prøver om jeg kan en omgang mere, men nix Willy vil hjem. Så jeg kommer i tøjet og ud i regnen. Sara smiler. Hun er sgu god nok, men bare ikke helt, hvad jeg søgte og der er jo ikke hendes fejl. Så skal det være billlig, så er Felina klart min favorit. Hun giver et mega godt knald til knap 1000kr. Samme som Sara tog for en time den gang..

https://escortguide.dk/P/sara-sexy-kiss-my-hot-pussy.-kiss-tits-size-130-natural--32640.html

Redigeret af Svindler

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fedt hvis hun virkelig er spansk.:)

Mange af pigerne skriver ofte spansk og italiensk på profilen, men kan være fra Polen, Ukraine, Moldova, Serbien osv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jamen, det tør jeg næsten garantere at hun er også uden at kunne andet en få spanske ord. Er ret sikker på hun talte spansk, det gør piger fra Ungarn vel næppe ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...