Hop til indhold
LordByron

Sylvia - god stil og delikat pige

Recommended Posts

 

Anmeldelse af Sylvia, brunette på 22 år.
https://www.escortguide.dk/P/sylvia--32219.html

DEN KORTE VERSION
Sylvia besvarede alle SMS og tog alle opkald. Kun mildere sprogbarriere.
Jeg bestilte en halv time og jeg fik indfriet mine forventninger om en delikat, ung, kvinde, der tager sit erhverv seriøst og går op i at levere en vare. Jeg tror på at billederne er af hende, men fremstiller hende bedst muligt.

Hun gav et blowjob med kondom, og få minutter senere havde vi sex i sengen i to stillinger, hvor jeg tog kontrollen og hun lystrede villigt. Igen et hurtigt bad efter jeg havde orgasme. Stedet er ok diskret og der var ingen ærgerlige overraskelser i besøget eller den vare hun solgte. Jeg var ude efter 20 min. fordi jeg ikke selv holdt øje med tiden og i øvrigt ville respektere hendes popularitet og program.

DEN DETALJEREDE VERSION
Billederne havde givet mig forestillinger om en lettere snerpet, og meget selvsikker kvinde.
I telefonen lød hun også lidt kort og kontant, uden det 'smil' man nogle gange kan fornemme. Heldigvis skulle jeg dog møde en både smilende, forberedt og lidt genert pige, da tanke blev gjort til handling.

Hendes billeder er ægte, men meget profesionelle, med stylist, fotograf og efterbehandling.
De viser meget lidt hud og er 'classy', som hun selv betegner sig som.

Jeg mødte Sylvia efter en korrespondance der bar præg af, at hun er travl på sine sidste dage i Danmark. Men hun var meget dedikeret til at kommunikere og få alting til at klappe. 
Jeg havde medbragt en kold forfriskning som blev modtaget med tak og jeg blev selv tilbudt en tår. Kommunikationen var ok på engelsk, men havde hun været bedre kunne dialogen have kørt endnu smidigere. Enten er hun lidt begrænset af sit engelske ordforråd, eller også er hun bare en kvinde af få ord.

Et hurtigt bad blev efterfulgt at tungekys og lidt pilleri inden vi begge lagde os næsten nøgne i sengen. Hun suttede villigt på banditten i sit kondom, imens mine hænder gik på opdagelse på hendes flotte figur. 

Billederne bevidner en spinkel krop, men Sylvia er absolut ikke usundt tynd. Hendes bryster stritter lige ud i luften som silikonekugler med små nipples. Jeg roste hende meget undervejs og gav hende mange komplimenter. Alle modtaget med et let genert smil fra hendes kønne ansigt. 

Hun foreslog selv at vi gik rigtigt igang og vi fik hendes trusser af. Banditten fik en omgang med glidecreme og de spredte ben afslørede en helt glat fisse, som jeg bestemt havde appetit på. Fræk øjenkontakt havde tændt mig yderligere, men hendes udseende vækker rigeligt med liv i sig selv. Jeg tog hende i missionær i et par minutter, inden jeg måtte have hende rundt og nyde den dejlige bagdel indtil jeg kom. 

Igen tog jeg en varm skyller, og gik tilbage til sengen med halvåben skjorte. Sylvia havde lydigt ventet på mig i helt nøgen tilstand, da hun var i tvivl om jeg skulle have en hurtig runde nr. to. Da hun så mig i tøjet tog hun en fræk, sort natkjole på og fulgte mig til døren. På vejen lagde hun en hånd på min skulder og ytrede, lettere usikkert, at hun håbede, at hun havde levet op til forventningerne. Den forsikring gav jeg hende, inden jeg smuttede ud af døren med et dejligt kys på munden.

Jeg har oplevet Daisy Club, FKK, Red Light i Amsterdam, og Cassiopeia Stars i DK. Så jeg ved hvordan branchen fungerer og hvilken standard, samt faldgruber, man kan vente sig.
I dette lys vil jeg bekræfte, at Sylvia holder hvad hendes profil lover og hendes tilgang er meget professionel og dedikeret. 

Hun scorer ekstra point på at have musik kørende, opdatere sin profil løbende, følge med på eroguide, leve helt op til sin profil og at tilbyde sikker sex.

For absolut topkarakter ville jeg gerne selv have modtaget et par komplimenter for selvtillidens skyld og haft øjenkontakt med hende undervejs i det seksuelle. Herudover ville jeg ønske, at vores small talk ikke primært var båret af mit initiativ. Men dette er alt sammen detaljer og personlige præferencer. 

Hun planlægger at komme tilbage om nogle måneder og på det tidspunkt vil jeg overveje et genbesøg. Hun fortjener i hvert fald en anbefaling og jeres bedste manerer.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hmm!! Har læst mange anmeldelser her. Er glad for endnu en anmeldelse af Sylvia, men sidder tibage lidt ambivalent. Er ikke i tvivl Sylvia er en skøn kvinde, som falder i de flestes smag. Du skriver godt. Men måden du beskriver jeres oplevelse på falder ikke i min smag. Den er detaljeret og ærlig, men jeg får en lidt frastødende fornemmelse. Du skriver lidt koldt som om hun er en bil eller andet, der er prøvekørt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

I tilbageblik og med feedback fra de to herrer, vil jeg sige, at I har ramt hovedet på sømmet.
Jeg er en kræsen mand, for hvem følelser, nærvær, afslapning og samspil også betyder noget. De forhåbninger blev ikke indfriet til fulde (mine forventninger gjorde dog, som skrevet).
Men omstændighederne fra begge parter spillede ind i denne henseende. Selv drønede jeg igennem byen for at nå mit 'vindue' og det var Sylvias andensidste dag. Jeg foretrækker sex på alle andre tidspunkter end på højlys dag og alt dette havde sin effekt på vores møde.

Sylvia er den Ferrari som jeg gerne betaler for at prøvekøre. Men jeg investerer aldrig i den da jeg ved at den ikke gør mig lykkelig. Den giver et godt ryk i banditten, men sindet forelsker sig i den der taler til hjertet.

Selv taler jeg flydende engelsk og det gør Sylvia ikke, så dét aspekt kan aldrig helt leve op til konditionerne hos en dansk GP. Men her er tale om et indledende samvær på 20 minutter (inkl. bad), som kun efterlader potentiale til mere i det følelsesmæssige register.

På Cassiopeia Stars mødte jeg en sød og lidt mere energisk pige (Julie/Julia?) som ikke umiddelbart fejede benene væk under mig med sit udseende, men som vandt point på hendes energi, initiativ, rosende ord om mit udseende og indlevelse og klynk da vi havde sex. Selvfølgelig overdrev hun, men det gav krydderi til selvtilliden i situationen.

I det 'civile liv' er Sylvia den lidt tilbageholdne, lydige, men super smækre, stewardesse eller cocktail-servitrice, som jeg ville blive stolt over at knalde. En type som jeg ville holde mig helt ædru overfor for at sikre, at jeg kan nyde og huske sådan en laber larve. 

Julie er den mere løsslupne pige til bryllupsfesten, som jeg egentligt ikke havde planlagt at gå efter, men hvor det skulle vise sig at blive mega frækt 'når nu det skete' i lettere beruset tilstand.

Nu er begge fantasier udlevet på langt kortere tid og kan tilføjes til listen af livsberigende minder.

Hvis kvaliteterne fra begge piger kunne kombineres i én og samme kvinde, så har man nok gjort sig urealistik høje forhåbninger, men er det ikke netop det stof, som drømme er gjort af?

Sylvia har efterfølgende læst min anmeldelse og skrevet direkte til mig på EG. Hendes besked tynger absolut vægtskålen for et genbesøg i den positive retning. Måske var denne opfølgning netop den kompliment jeg selv savnede, og hendes dedikation til alt dette må man jo så absolut anerkende. 

'Nice one, Sylvia!'

Redigeret af LordByron

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan godt lide din anmeldelse. På ingen måde frastødende fornemmelse. Jeg vægter også mere en optifick-oplevelse fremfor gfe. My loss, sikkert. Jeg har tit og ofte haft kig på hende. Men så har der været så mange andre søde piger jeg hellere har ville besøge. Når/hvis hun kommer igen, må jeg hellere besøge hende.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...