Hop til indhold

Recommended Posts

Igår besøgte jeg Sara på Vesterbro . Hun er fra Columbia, men taler nogenlunde engelsk. Jeg købte en halv time. Huner en charmerende og meget sød pige. Vi begyndte med superfransk ,jeg stående hun siddende på sengen. Deter hun god til. Hun tog flere gange min pik helt til roden ligesom i pornofilm,medførende udløsning af lidt brækrefleks. Hendesf fisse er dejlig stram. Røven er ikke så stor som på hendes billeder , men alligevel en pæn latinarøv. Brysterne er meget flotte, men silicone. Hun erdejlig velplejet og fast i kødet. På vej hjem ville jeg ind på en tankstation for at få noget at spise .Jeg opdager da at min tegnebog er væk og husker at jeg harlagt den på en sort stol i detsparsomt oplyste lokale. Jeg ringede straks Sara op og fortalte hende at jeg havde glemt min tegnebog. Hun var sød og venlig i telefonen men forstod ikke en hujende fis af det jeg sagde. Jeg hastede så tilbage til klinikken. Jeg var nødt til at bruge min telefons GPS for at finde rundt i de små gader på Vesterbro og telefonen var ved at være afladet. Jeg nåededog frem vejhjælp af GPSen og jeg nåede også at ringe til Sara,som lukkede mig ind.Derefter var telefonen fuldstændig afladet og slukkede af sig selv. Den søde Sara så på at jeg strøg ind i bollerummet og hen til den sorte stol hvor min tegnebog lå endnu. Først nu forstod Sara hvad der foregik og lyste op i etstort smil. Vi tog derefter afsked og jeg kørte hjem i lettet sindsstemning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg betalte 800 kr for en halv time. Jep ,det er i en kælder tæt på Halmtorvet og Dybbølsgade. Jeg spurgte hende hvor lang tid hun blev i Danmark? Hun svarede at kom an på hvor meget arbejde der var.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...