Hop til indhold

Recommended Posts

Så blev det tid til at finde noget lækkert og efter at have navigeret uden om de værste falske annoncer på Escortguide, selv dem med falske billeder der bliver påstået er ægte, faldt valget på en lækker sag i Sydhavnen ved navn Mona. Hun holder til samme sted som Christin en bekendt gade i Sydhavnen for kendere tæt ved Sjælør station.

En time blev aftalt til 1300 inklusiv kys og jeg blev lukket ind 5 minutter føruden problemer og blev taget imod af Mona som faktisk var endnu flottere end på hendes billeder. Penge blev udvekslet og jeg blev sendt ud i et hurtigt bad og vendte hurtigt tilbage. Så gik Mona igang først en lækker massage med hendes bløde bryster ovenpå og derefter et superlækkert økofransk igen med kys og massage hvilket blev efterfulgt af sex i forskellige stillinger. Mona lød som om hun nød det til fulde intet falsk der og efter en omgang 2 var jeg helt færdig. Hun lod mig også til tider mærke hun var godt våd og leverede i det hele taget en GFE i 1.klasse.

Aner ikke hvor længe hun er her, men kan du godt lide GFE sex er Mona bestemt et supergodt valg.

 

 

Redigeret af Ubeskriveligt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...