Hop til indhold
1955

Dao i Rødovre

Recommended Posts

Tilfældighederne eller måske nærmere svigt, bragte mig en tur forbi Dao som lig er kommet til landet.

https://escortguide.dk/P/dao-fraek-thai-ladyboy-31785.html

Hun er faktisk ret køn, og flotte bryster. Hun er ikke godt anmeldt herinde, så jeg var noget skeptisk inden besøget. Aftalte at vi begyndte med 15 min for 500 og hvis det så gik fint forlængede til 30 min til 1.000.-Hun var ok og jeg fik rimmet hende lidt (har hår i anus!!) og fik suttet hendes ikke store pik op fra slap. Herfra var det noget ustruktureret. Hun spurgte om jeg ville kneppe hende, sagde ok men ville lige vente lidt. Spurgte om hun kunne komme, og i givet fald ville gøre det i munden. Tilbød hende 500 hvis hun ville / kunne. Hun var helt vild og spillede og jeg suttede i højttempo, kort efter "kom" hun - jeg mærkede ikke noget komme ud af pikken, men hun blev slap og påstod at der var kommet en lille smule - undskyldte sig med at hun var kommet 3 gange idag!! Nå hun fik sine penge og jeg var ud af døren efter 20 min og der var allerede endnu en kunde i venteværelset. Vil hverken anbefale + eller -, da jeg måske selv var årsag til den ustrukturerede oplevelse.

Jeg havde haft en aftale med anden LB idag som desværre ikke blev til noget, hvilket gjorde mig lidt desparat derfor ovennævnte besøg.

1955

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...