Hop til indhold
T.Hansen47

Diana i Svendborg - Sød, Sjov og Sexy :)

Recommended Posts

Så måtte jeg en tur på Pigebesøg igen. Jeg tror det er foråret der virker på mig.... :)

Eller også er det bare fordi jeg har kikket på Dianas billeder i flere dage nu og blevet mere og mere hook :P

Jeg havde jo også set hende i et lokalt supermarked og besøgt hendes veninde Veronika, så jeg var helt klar over hendes billeder er ægte.

Jeg bliver modtaget af Diana, indpakket i topsexy udstyr ala en danserinde fra en gammel Cowboy Saloon, minus skørtet ( håber i kan se det for jer )

På høje hæle er hun lidt højere end mig, i virkeligheden er hun måske 175cm, og rigtig godt skruet sammen. Dejlige lange ben, en god fast nummer, slank om livet og søde naturlige bryster, en lille C måske, med dejlige følsomme vorter :) Hendes ansigt kan i jo se, men hendes søde, friske udstråling er måske ikke med på billederne. Hun virker både kælen og legesyg og lidt drillende på den søde måde, ( hun bed mig let i næsen mens hun var ved at flække af grin )

Sex med hende var GODT :)  Men jeg er begyndt at føle jeg gentager mig selv når jeg anmelder.....jeg slikker, hun slikker, vi boller, Doggystyle, og det er lækkert, kælent. Hun er ren, smager dejligt, og forøvrigt pænt stram :)

Det er mere vigtigt at jeg synes hendes personlighed var den helt perfekte blanding af " Frisk ung pige fyldt med humør " og " Kælen lille mis der absolut lod til at nyde vores tid sammen "

Besøger jeg hende igen?

JA!

https://annoncelight.dk/showad/224953

 

 

 

 

Redigeret af T.Hansen47

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest whoisyourdaddy

Så fik jeg booket en tid med hende her https://annoncelight.dk/showad/224953

Har allerede set hende kort, så udseendemæssigt ved jeg at jeg får pigen på billederne, og hvis hun yder som hendes veninde, så skal det nok blive en succes. 

Skal nok skrive en anmeldelse, når jeg har været der...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest whoisyourdaddy

Så fik jeg besøgt den søde smukke Diana i går aftes i en time. Jeg vidste som nævnt allerede at det var hende på billederne, så jeg glædede mig utroligt meget. og uden at overdrive så blev mine forventninger til fulde indfriet. Hun er virkelig smuk og sød, og så har hun bare et smukt naturligt smil.

Jeg blev lukket ind og blev mødt at et welcome og how are you ledsaget at et smil. Jeg var imponeret med det samme hendes påklædning var, hvad jeg bedst kan beskrive  som en kort kimono...meget kort:) Jeg fortalte  hende ligeud, hvor smuk hun var, og jeg kunne se hun blussede lidt i kinderne og blev en anelse genert, Med en håndbevægelse viste hun mig in på værelset, hvor jeg pengesagerne blev ordnet, og jeg satte mig på sengen og begyndte at klæde mig af.

Da hun kom ind igen var der ingen generthed og hende hun lagde sig på sengen og jeg begyndte at kæle og kysse med med hende. Hendes narturlige bryster faldt lige i min smag uhmm de var så dejligt bløde...Jeg blev hurtigt begejstret og efter en 69'er gik vi gang med missionæreren, lidt fra siden og endte med hende på alle fire. Jeg elsker bare  en velskabt velformet kvinderøv..uhmm
Da jeg var kommet lå vi og snakkede og kyssede og kælede sammen indtil det blev tiden til at gå igen. Hun fortalte, da jeg spurgte, at hun og den anden pige bliver lidt endnu, og at de planlægger at komme igen.

Det var en super oplevelse og jeg kommer helt sikkert igen...Hun er bare så smuk og sød. 

Med hensyn til billeder så er det hende, måske lidt svært at vurdere - retoucheret en smule, hvilket jej intet fatter af, da hun er så lækker. Prisen var som hun skriver i annoncen og det er dejligt da det er sjældent at få god kvalitet til så fornuftige penge..

Til de af jer der besøger hende - glæd jer til en skøn fornøjelse ....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest OdensePeter

Så fik jeg en aftale med smuksakken her i morgen formiddag...forventningens glæde er stor:) Skal nok skrive om den blev indfriet..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest OdensePeter

Som lovet så vil jeg lige skrive om min oplevelse hos Diana https://annoncelight.dk/showad/224953

Jeg ankom til stedet, og døren blev åbnet af en smuk blond kvinde i en sort bodystocking..wow.<3..og det var hende på billederne fra annoncen...

Hun viste mig in på værelset og jeg gave hende pengene for den time jeg havde bestilt i forvejen, og jeg gjorde mig klar. I øvrigt er trådens overskrift meget præcis...hun er virkelig en sexet kvinde, lige det jeg forstår ved en rigtig kvinde, høj og slank uden at være skinny, og med en flot røv og lækre bryster.

Hendes engelsk var upåklageligt, så det svingende fint med snakken.

Hendes bryster var dejligt bløde og narutlige, og jeg nød at kysse og kæle med dem, og så kigger hun i øjnene. 

Selve sex akten var en blid kærlig leg, indtil jeg kunne mærke at nu kunne jeg ikke holde mig mere, så fik jeg lagt hende om på maven og bankende den i hende med tempo på...uhmm

Jeg nyder virkelig at komme (med kondom self) i disse flotte lækre kvinder, som jeg ellers aldrig ville kunne komme i nærheden af i den virkelige verden...

Bagefter snakkede vi lidt sammen og selvom hun har skrevet last weeks, så kan jeg forstå at hun bliver indtil ind i maj måned..så yes hende skal jeg ned til igen ,, når lønnen er gået ind....

Mine forventning blev til fulde indfriet.....:)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, hun er bestemt værd at besøge mere end en gang.

Nok en af de sødeste piger der nogensinde har været i Svendborg ( synes jeg )

Jeg har været forbi igen. men går ikke ud fra folk gider læse endnu en anmeldelse

:)

 

 

Redigeret af T.Hansen47

Del dette indlæg


Link til indlæg
T.Hansen47 skrev, for 5 timer siden:

Ja, hun er bestemt værd at besøge mere end en gang.

Nok en af de sødeste piger der nogensinde har været i Svendborg ( synes jeg )

Jeg har været forbi igen. men går ikke ud fra folk gider læse endnu en anmeldelse

:)

 

 

Jeg plejer nu altid at hygge mig med dine informative anmeldelser, så hvis der er noget nyt at berette vil det da være ok. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest whoisyourdaddy

Så var jeg forbi den smukke kvinde igen, Det var som sidst en rigtig god oplevelse med dejlig blid sex med en kvinde der er high class, lige min type. Er nok blevet lidt afhængig. Desværre er det hendes sidste dag på torsdag fortalte hun, så mon ikke jeg lige skal have en farveltur igen inden, så må den stå på rugbrød med slæbesild resten af måneden...det er hun absolut værd. Hun er i øvrigt rigtig sød at snakke med, for dem af jer der som jeg kan lide dette som en del af oplevelsen:) 

Når jeg besøger hende igen torsdag, skal jeg finde ud af, hvornår hun evt. kommer igen, så jeg kan spare op...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest whoisyourdaddy

lige en update som lovet. Hun sagde hun vill komme tilbage om en måneds tid

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest whoisyourdaddy

yeess..har lige fået at vide at hun kommer igen på søndag...glæder mig, håber at hun leverer samme kvalitet som sidst.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest OdensePeter

Jeg har lige planlagt og aftalt et besøg hos hende. Håber det bliver lige så godt som sidste gang jeg var hos hende. Skal nok komme med en update, når jeg har været der om hun holder stilen, men det håber jeg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest OdensePeter

Så var jeg forbi i går hos dejlige søde Diana nede i Svendborg. http://www.escort-side.dk/Sexy-Diana-i-Svendborg?ad-id=8805

Hun var absolut som jeg huskede hende, og det er i øvrigt hende på billederne ingen tvivl om det, sådan bare for en god ordens skyld,

Hun lukkede mig ind iført sorte nylonstrømper og sort bodystocking ledsaget af de sødeste lidt generte smil. Hun har bare en lækker kvindeform, i hvert fald lige til min smag. Jeg havde bestilt en time med denne smukke kvinde, og først snakkede vi lidt om løst og fast, lå og kælede med hendes lækre bløde bryster. Jeg kunne sagtens have brugt hele timen, bare på at kæle med hende og kigge ind i hendes smukke øjne, men jeg var jo kommet for at have sex hende, så i gang med det. Først suttede hun mig stiv og rank på med kondomet. Det blev ikke til så mange stillinger for da jeg først var oppe i hende kunne jeg ikke holde mig så lang tid.  

Jeg spurgte hende til, hvor lang tid hun blev denne gang, og det vidste hun ikke helt endnu, det kom vist lidt an på, hvordan det kom til at gå. I øvrigt foregik det hele(altså snakken, sexen var internationaltkropssprog):)) på engelsk.

Håber de af jer der besøger hende får en lige så god oplevelse som jeg har fået , nu to gange begge med fuld tilfredstillelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...