Hop til indhold
elcon71

Lotto spilleren

Recommended Posts

Kære venner,

Jeg går med den tanke om jeg skal begynde at spille lotto. Jeg tror efterhånden det er lettere, at få 7 rigtige i lotto, end at møde pigen på billederne fra eksempelvis escortguide.dk.

Hvor er det ærgerligt og trist, for de kan for fanden da ikke være så grimme alle sammen, at der er ikke var nogen til dem, hvis de bruger deres egne billeder.

Jeg kan kun opfordre til, at vi alle står lidt sammen om at få skabt ro på det som foregår og afviser dem hvis billederne ikke passer. Men de må jo kunne finde kunder med deres fake profiler. Ellers gjorde de det vel ikke.

Øv Øv Øv

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er nu nemt at undgå dårlige oplevelser,

anmeldelser, google billede søgning, en god velskrevet annonce tekst, erfaring.. ellers hold dig til de danske piger i DK og besøg FKK i tyskland for de sprøde øst piger :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jo, syntes egentlig jeg godt kan gennemskue de "dårlige", så jeg holder mig egentlig til de grundlæggende principper du kort ridser op ..  

Desuden sender jeg dem retur hvis de ikke matcher billederne..

Men derfor er det træls alligevel og der må jo være nogen der støtter dem. ellers kunne de vel ikke blive ved med at lave fake profiler.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...