Hop til indhold

Recommended Posts

Er der andre der lige som jeg har haft dårlige oplevelser med denne adresse ? Havde tidligere i dag aftalt at Amanda skulle komme her ved 22 tiden og det var helt okay fik jeg at vide, men nu dukkede hun aldrig op og da jeg ingen respons får på sms ringer jeg og får en lam undskyldning om de ikke køre escort. Det er også sket at jeg har været på adressen, bare for at finde ud af at mange af de ting der står i deres annoncer ikke er de ting pigerne udfører :/ 

https://www.eroguide.dk/profile/EVA24/

Redigeret af Sexo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har haft samme oplevelse - dog ikke i Vejle men med pigerne på Sundsvej i Herning. Det er så vidt jeg kan se samme piger, der roterer på de adresser. Kan kun anbefale at man holder sig væk herfra. Kan heller ikke finde mange positive anmeldelser af disse kvinder. Desværre - for mange af dem er meget flotte og sexede.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Min oplevelse er at billederne er ægte - har dog kun været der en enkelt gang. Men når oplevelsen ellers ikke er værd at skrive hjem om, så er det i min verden slet ikke nok.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...