Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var blevet pålagt en fridag i dag og hvad kunne være bedre end en tur til København og finde lidt sjov. Jeg sad på statione og ventede på Kystbanen mens jeg så udvalget  af annoncer igennem. Lige da toget kom, opdagede jeg nogle helt nye annoncer. En af dem var denne:

https://www.escortguide.dk/P/new-lolen-first-time-in-helsingoer-33234.html

Jeg tog en rask beslutning og gik over på det andet spor, dels var det kortere og dels så de ganske kønne de pigebørn som havde samme tekst i annoncen. 

Ankommet til statione fik jeg adressen, som er under 10 minutter væk på gåben. Stedet var som sådan pænt nok og modtagelsen i orden. Ikke alle taler engelsk, så lidt akavet at aftale seancen gennem tolk.

Selve sexet kan så absolut anbefales, hun udfører et ganske nice blæs og føjer dig i dine valg af positioner, hvis viriliteten er i top behøver I ikke at tage mod massagen. Ikke noget at skrive hjem om.  Billederne er ægte, og jeg forestiller mig at jeg skal på genbesøg meget snart. :)Pigerne er fra Ungarn

 

/K

Del dette indlæg


Link til indlæg

Forandring fryder. Lidt ungarsk gullasch i Nordsjælland. Var selv en tur forbi, men valgte lily

Har ellers fravalgt hende og hendes veninde Gigi tidligere da jeg synes de ser så stramme ud i ansigtet. Deres smil er alt for påsmurte. Men damn hun er fit i kødet. Flotte babser og en røv der er stenhård. Jeg havde ikke de store forventninger når det  nu kun koster 600 for en halv time. Men det var faktisk helt ok. Godt blødt og varmt bj. Fin hyggesex. Og Lily er rigtig behagelig at være i selskab med, selvom jeg troede hun var blevet for prof og evt metaltræt. Blev positivt overrasket.  Hun taler et fint engelsk, så måske hun var tolken for @Kohorte. Tog derhen da jeg selv bor i regionen. Så rart at man ikke behøver og trille helt til hovedstaden hvis der kommer overtryk i beholderen. Kunne godt finde på at besøge dem/stedet igen.

Redigeret af underdog40

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...