Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg faldt over hende her; https://www.escortguide.dk/P/rubyna-happy-hour-500-30min-until-18-at-clock--32912.html og fandt tilbuddet om en halv til en plov næsten for godt til at være sandt. Men til den pris, måtte jeg prøve. Aftalte med mig selv, at hvis det ikke var pigen på billederne, ville jeg smutte igen. 

Skrev en SMS til hende, hun svarede straks, og jeg tog mod Amager. Ret lusket blev jeg ledt til en dør, så til en anden, inden jeg blev lukket ind i opgangen. Pigen der åbnede døren var iklædt ret flot rød undertøj, de store bryster var skubbet godt op, og den lille numse var lækker og rund. Jeg var dog ret sikker på at det ikke var pigen på billedet, men hende her var nu også ret flot, til trods for et par grimme kunstige øjenvipper. 

Jeg fik bekræftet hendes happyhour, og klarede det økonomiske. Hun smed mig på ryggen og gav sig ud i den store orale tur. Det var helt igennem lækkert. Absolut en disciplin hun havde styr på. Jeg ville ikke allerede bruge mit krudt, så fik hende om at lægge på ryggen og tage sit undertøj af. Da BH'en røg, kunne jeg se og mærke et forfærdeligt plastisk indgreb. Tydelige proteser, store grimme ar og hun var ikke ret glad for at jeg rørte ved dem. Det så ud til at de gjorde ondt. 

Selve akten var ikke noget at skrive hjem om, ret fraværende og et par komiske støn undervejs var hvad hun kunne sætte sig op til. Jeg synes ellers jeg gjorde mit for at det ikke bare var en omgang kaninknepperi. Jeg besluttede mig hurtigt for at få det overstået og heldigvis var numsen så lækker at se på og røre ved, at det ikke var svært.

Pigen;

Udseende 3/5

Krop 2/5

Oral 5/5

Sex (alm) 3/5

Pris 5/5

Så i alt en lille 3.5'er til Rubyna. Jeg ville nok ikke betale fuld pris for den halve time.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Citat

 

Dejlig beskrivelse og fint at sprøjte, sprede og fordele ens arvemasse i pigerne. En af de vigtigste ting her i livet.

Pigen på billederne ser meget modelagtig ud, men hvis det bare lignede hende 30% er det squ' godkendt og hun ligner en der godt kunne bruge nogle skud protein Det siges vel, det er godt og nærende for deres hud og hår.

De læber kan garanteret godt sut den slap.

 

Redigeret af ppd

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kunne de. Flaget var ikke hejst fra start af, underligt nok egentligt, men det fik hun klaret ret hurtigt. 

Hun er ret pæn synes jeg, men slet ikke så lækker som hende på billederne. Men hun fik mig til at abstrahere fra hendes blæk, som jeg ikke er den store fan af.

Alt var i øvrigt med kondom (ved ikke om hun tilbud uden, men det er heller ikke min præference)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sniper123
AmagerLarsen skrev, for 5 timer siden:

Tror du hun var alene i lejligheden? Og gav hun blowjob uden kondom? 

De er tre piger i lejligheden, de to her er der også, det er heller ikke billeder af dem i annoncerne. Denisa og Casie.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kommer lige derfra, den ultimativt mest nævenyttige og værste oplevelse jeg har haft. Hold jer væk og invester i statsobligationer i fx Grækenland. Det er helt sikkert både sjovere og mere værd.

Bestilte blowjob uden kondom. Betalte aftale penge. Jeg havde været i bad 10 minutter forinden, da jeg bor lige ved siden af næsten. Så jeg kom helt velduftende og med vådt hår. Men alligevel blev jeg bedt om at stille mig ud på badeværelset, smide kalorious i vasken, og rengøre med hendes klamme parfumerede intimsæbe. Det var både ydmygende og klamt synes jeg. 

De to gange 6 sekunder hun havde den i munden som aftalt, var det ok.

Ellers var det et tarveligt og på alle måder ynkeligt handjob. Og hun er i øvrigt også bange for både sæd og berøring.

Det var dagens rant.

Redigeret af AmagerLarsen

Del dette indlæg


Link til indlæg
AmagerLarsen skrev, for 19 timer siden:

Jeg kommer lige derfra, den ultimativt mest nævenyttige og værste oplevelse jeg har haft. Hold jer væk og invester i statsobligationer i fx Grækenland. Det er helt sikkert både sjovere og mere værd.

Hahaha... Jeg er vild med din tankegang :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...