Hop til indhold
19517

Søger en fast kvinde. Kan du hjælpe

Recommended Posts

Jeg gider ikke forskellige kvinder med forskellige resultater. Jeg søger en fast. Helst escort. Jeg er ligeglad med hvordan hun ser ud eller hvor gammel hun er. Bare vi har kemi.

Og ja, hvordan ved man det??

Jeg søger dybe intense og lidenskabelige aftner med hende. Hun skal kunne lide at kysse og fordybe sig i min energi og det vi laver. Og når hun så vil det, ja så tænker jeg, at det vist kommer af sig selv, at hun også nyder det. Det gjorde min sidste "faste"

Hvis du kender en kvinde, som du vil dele, ja så skriv gerne i tråden. Hvis ikke du vil dele, ja så kan jeg faktisk godt forstå det. JEG ville ikke. 

Hvis du er glædespige og læser dette, ja så er jeg 43, bor i københavn. Jeg håber at høre fra dig og at du tør give det en chance. Jeg tænker, at vi starter med at tale i telefon sammen nogle minutter. På den måde ved jeg, om vi skal mødes. du ved, kemi kan ikke fakes og man kan sagtens mærke det i en telefon. 

Tak for din tid. jeg ved denne tråd er lang. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...