Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/lina-new-and-sexy-31878.html

Mødte her til lunch Ungarske Lina, gammel butikslokal i Vanløse, men rent og ok faciliteter.

Hon er riktigt smuk, måske smugere en billedene (som er hon til 100%). Speciellt hvis man er til brunetter med lidt rock-attityd og smal naturlig kropp.

Også servicen hvar i topp. Godt superfransk, øje-kontakt hele tiden, hård go sex, men personlig GFE samtidigt. Det eneste jag savnade var tungekys, fik kun små søde på læpparna.

10/10 totalt:wub:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, en riktig diamant. Riktigt go til engelsk, glad, sød og social. Et riktigt sexy smil og smukke øje. Og alt til 1000kr før en timme!  Jag plejer at ta tid at komme, men 5 min SF og 5 min med at hon red mig så var jag klar til første skud. Men skønt med en timma, fick massage, nussede lidt sen en omgang til. "Bang for the buck"

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget enig. Hun er lækker og serviceminded. Jeg mener hun sagde at hun er her to uger mere og så er hun tilbage i juni. Man bliver nødt til at få se hende inden hun smutter, men håber tilgengæld at hun ikke brænder ud, for hun er ret populær. Hvilket man sagtens forstår :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...