Hop til indhold
Blow lover

Littel pussy Hot Blondy in Amager NEW

Recommended Posts

Guest Sniper123

Jeg har uden held forsøgt, at få kontakt med hende. Hun tilhører den ungarsk/rumænske gruppe, der bruger stjålne billeder i 80-90% af annoncerne. Nu har de trods alt fået en større variation i telefonnumrene - de lå tidligere i en, stort set, ubrudt rækkefølge (numerisk)

Jeg tvivler overordentligt på, at du møder pigen på billederne - hvis du laver denne søgning, så er det desværre ret indlysende.. https://www.escortguide.dk/S/1/0/6/0/masaj

For godt til, at være sandt. Men nej - jeg har ikke mødt pigen i den pågældende annonce, på trods af nogle forsøg.

Redigeret af Sniper123

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Angath

Blow lover ... De billeder som annoncen har, var rigtige sidste år omkring sommer/efteråret 2016. Jeg var sammen med tøsen ude i Sydhavnen, faktisk på Enghavevej.

Jeg prøvede så igen her for godt 2-3 uger siden, men det var IKKE den samme kvinde jeg mødte. Lidt underligt ....

 

Jeg har haft tanken, at hun måske var optaget af en anden kunde og så blev jeg henvist til en anden blond kvinde og så havde de håbet at den blot gik. Men jeg er 100% overbevist at de billeder VAR engang ægte i 2016. For hun var dælme en lækker sag (set med mine øjne, smag og behag)

 

Angath

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak. Nu dæmrer det. Du har ret, Angarth. Det er ægte fotos af en tidligere pige på Enghavevej. Jeg besøgte hende dengang og fik et godt hesteknald til en billig penge. Husker også at der nærmest var kø foran døren på Enghavevej. Hun er genkendt. Hvis man kan møde den pågældende pige på fotos er jeg interesseret. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...