Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har besøgt Mia ... https://escortguide.dk/P/mia-tantric-massage-32799.html ... og vil gerne dele lidt supplerende information. Jeg kunne ikke finde andre anmeldelser, så jeg tænkte, at jeg tager den her for holdet, og måske får jeg også en fed oplevelse. 

For det første ... Mia er en utroligt sød og venlig pige. Hun er let at tale med, og der er gang i hende. Hun har en dejlig humor.

Mia ligger i den dyre ende, og hendes billeder er fantastiske, så måske ville der være sammehæng mellem fotos og virkeligheden. Jeg tror, at billederne er Mia. Nogle af dem er dog nok 15 år gamle, andre måske kun 10 år. Brysterne ser stadig fantastiske ud, og er så vidt jeg kan vurdere helt naturlige. Fedt. Men hun er nok 10-15 kilo tungere. Det er placeret godt, og formerne er mere runde end noget andet. Og så er hun nok sidst i trediverne. Jeg tror, at der har været en plastikkirurg omkring læberne, og det er ikke gået rigtigt godt. Det havde jeg svært ved at abstrahere fra. 

Mia har et lille koncept. Først lidt afslappende massage, så lidt tantra, så lidt lingam massage, så et ret godt blow job, og så sex. Vi sluttede i doggy.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for en fin anmeldelse. Kort og præsis. 

 

Det der med, kun i to dage, tror du det noget fis. Det virker som om man skal skynde sig. Og det gider jeg ikke. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...