Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/lyonna-studie-vip-hot-massage-nuru-tantrik-900kr.-.-32717.html, besøgte denne meget lækre kvinde i dag, som til fulde lever op til sine billeder, og er kropsligt og i hendes udseende meget smuk, med perfekt lagt make-up og opsat hår, jeg blev lagt ned på maven og gnedet ind i olie, trods protester da jeg hader varm olie, derefter smed hun sit lækre lingeri, igen trods mine protester, og nøgen gav hun mig en indsmurt body to body, som er mig helt ligegyldig, derefter blev processen gentaget med mig liggende på ryggen, hvorefter jeg fik et kondomløst blow af god kvalitet et stykke tid, derefter 69 på min opfordring, og hendes røv og fisse smagte begge lækkert og var ligeså fine som resten af pigens udseende.

så fik jeg kondom på og derefter knebbet i forskellige stillinger, begyndende med omvendt cowgirl, uden kys ( som jeg ellers havde betinget mig) af nogen art, jeg måtte heller ikke kysse hendes krop eller selv røre ret meget.

hun knebbede mig dog godt igennem og lod også mig lidt, men da hun mente det var nok, så hoppede hun af, trak kondomet af, imens hun hele tiden sagde "it is ok baby", og onanerede mig til orgasme med begge hænder og masser af olie, som jeg hader.

Lyonna var supersød, virkeligt dejlig, supersexet, men med megen distance og proffesionalitet, men er ikke noget for mig, jeg vil hellere knalde en som er på grænsen til utiltrækkende hvis knaldet er mere ægte, end en som er smuk, men som har mere afstand end kassedamen i Brugsen.

Jeg kan godt forstå det proffe knald, det er the name of the game, men jeg håber bare altid at få noget mere personligt hvilket heldigvis lykkes fra tid til anden...

1500 kr for en time...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Loureed skrev, for 3 timer siden:

derefter smed hun sit lækre lingeri, igen trods mine protester, og nøgen gav hun mig en indsmurt body to body,

Der vil jeg godt nok sige hun strammede den. Forstår til fulde din protest. At du ikke tog dit tøj og skred, er mig uforklarligt. (sarkasme muligvis anvendt)

Del dette indlæg


Link til indlæg
underdog40 skrev, for 22 timer siden:

Der vil jeg godt nok sige hun strammede den. Forstår til fulde din protest. At du ikke tog dit tøj og skred, er mig uforklarligt. (sarkasme muligvis anvendt)

Different strokes for different folks

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...