Hop til indhold

Recommended Posts

[email protected] skrev, for 17 timer siden:

ida snyder med salg er billeder og video 

 

https://annoncelight.dk/showad/224508

 

Ja lækre billeder, men fatter ikke hvordan folk kan blive ved med at blive snydt, eller for den sags skyld føle sig snydt. Der bliver hver eneste dag skrevet side op og side ned med hvad man skal passe på herinde, og trods det er der bare en masse der fortsat skriver de bliver snydt. Fatter ikke det kan lade sig gøre på nogen måde.

Alle de piger der "sælger" billeder eller videoer snyder dig. Du skal overføre penge til et bundløst hul, og du får intet igen, og får du endelig noget igen, så er det billeder de har hugget på nettet. Væn dig til at at højre klike på billedet, kopier billedadresse ind, gå derefter på google under billeder, og tryk på kamera symbolet og indsæt billed adresse, så kan du som regel se hvorfra billedet stammer, og se du er snydt allerede inden du fortsætter med at sætte penge ind på en fremmed mands konto. ;-)

Redigeret af Extinguisher

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...