Hop til indhold
Guest White hunter

June hos Yen i Vejle, aldrig igen !!

Recommended Posts

Guest White hunter

Efter de mange rosende ord der er at læse om denne pige, tog jeg køreturen til Vejle (1 1/2 time hver vej) med høje forventninger.

jeg blev lukket ind af en fin lille pige der ikke var June, men fik ikke fat i hendes navn, fik vejvisning til wc og ordnet den normale undervognsvask mv. 

Da jeg kom ud ventede June på mig, som beskrevet af mange, en lækker lille lolita sag, hun førte mig ned i kælderen, til et lille men ok rum.

hun spurgte hvad jeg ville have og vi aftalte 1 times massage og fuld pakke til en tusse, så langt så godt.

Af med tøjet og op på briksen og efter lidt ventetid kom June og gik igang med "massagen" det var bestemt ikke nogen oplevelse, virkede nærmest som om hun kedede sig lidt. Havde det så været pirrende så ok for at hun ikke kan massere, men det var det heller ikke. Efter 3-4 min tid spurgte hun om vi ikke bare skulle have sex først og så kunne hun massere mig bagefter, hvilket jeg indvilgede i. 

Da jeg satte mig op for at nusse hendes yndige krop var der ikke meget imødekommenhed og kysses ville hun heller ikke, jeg blev kommanderet ned og ligge, virkede som om hun havde en rutine hun gerne ville køre af. Straks tog hun et kondom frem og skulle til at sætte det på og jeg sagde naturligvis at det var for tidligt, da jeg gerne ville have blow først. Men næ nej, blow uden kostede ekstra, (min fejl, det skulle jeg havde sikret mig fra start) så nu hed det 1200, sikrede mig så at Anal var med i prisen og aftalen blev 1200 med det hele. Træls med forhandlinger om pris når man er i gang, men nu var der så styr på det, (troede jeg). 

June henter nu våd servietter som hun begynder at vaske min i forvejen helt nyvaskede pik med, igen på en måde hvor man tænker at det ligesågodt kunne være grøntsager hun var ved at gøre istand....... Efter dette optrin startede vi med en 69'er og her kunne jeg så konstatere at June ikke var nyvasket :-( ikke meget slemt, men heller ikke helt godt, lugtede det.... 

Efter kort tid syntes June at vi skulle igang med at knalde, så vi kunne blive færdige i en fart tænker jeg..... 

Efter lidt forskellige stillinger gør jeg klar til Anal sex med lidt smørelse og går i stilling, men nej, ingen Anal...... Bare nej uden yderligere forklaring. Jeg gør opmærksom på at det er det vi har aftalt og prøver at tale lidt for min sag, men nej. Sidder lidt og kigger på hinanden uden at nogen siger noget og efter lidt tid siger June så at det koster 1800 hvis jeg også skal have Anal...... Så altså ikke nej, men mere prisforhandling, jeg siger nej og jeg må sige at nu er stemningen helt i bund, så gør mig færdig. Da jeg er færdig spørger June om jeg vil have massage, men takker nej, for har faktisk ikke lyst til at spilde mere tid på hende og vi har ligesom fastslået at hun ikke kan/ gider massere. 

Jeg går i bad og da jeg kommer ud er hun væk......ikke noget med farvel eller noget..... En lidt ældre dame der taler dansk, formoder det er Yen venter på mig og jeg betaler, hun spørger mig om det var godt, hvilket jeg må svare nej til, du får en anden pige næste gang siger hun og jeg tænker at der ikke bliver en næste gang.

30 min efter jeg gik ind, står jeg på gaden igen, 1200 kr lettere og med en virkeligt flad fornemmelse og tænker at sådan her kan det altså også være at besøge June. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var også hos Yen i går kl 17, måske var det dig jeg så på overvågningskameraet da jeg sad og ventede i køkkenet.

Jeg var også kommet after anal, og valgte Vodka. Ventede vel 5 min i køkkenet, og ti min i massage rummet inden hun dukkede op, meget spinkel pige, med en dyb stemme og overskæg hmmmm,  men med en rigtig god fast røv.. Valgte FB og spurgte til anal, men nej det ville hun ikke. Så 10 min. ligegyldig oliemassage, hvorefter jeg vendte mig om, så vi kunne komme i gang. På med kondomet med det samme og så klaskede hun pikken og sig selv ind i glidecreme. Gik i gang og med det samme begyndte hun at lave porno støn.

Fik det bare overstået, og efter en halv time var jeg på vej hjem til Fyn. Tænkte at jeg have valgt forkert og skulle have valgt June, så tak for advarslen White hunter.. Næste gang vælger jeg den kortere og helt sikre tur til Frederecia.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest White hunter

Hej dealmaker 

jeg kørte 16.30 så nok ikke mig du har set, lidt en trøst at høre at andre også har haft dårlige oplevelser, så behøver jeg ikke tage det så personligt ;-) Og så er der vel bare "Fem" tilbage på dette sted som kun har positiv omtale, tror også det bliver Århus eller Randers for mig næste gang.....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hmm....Har netop besøgt June her til aften, og jeg må sige at det var en noget anden oplevelse jeg havde end de oplevelser I andre har haft. Faktisk en fantastisk god oplevelse.

Jeg ringede og bestilte tid hos enten June eller Fem. Jeg havde tidligere besøgt stedet en del gange og havde tidligere mødt både Fem og Vodka men kendte ikke June. Mine tidligere oplevelser har været rigtig gode med Fem. Vodka var jeg ikke decideret begejstret for, selvom hun egentlig gav en ok behandling, men smag og behag er jo forskellig. Jeg valgte derfor at jeg gerne ville hilse på June, og hvis ikke hun var noget for mig, så kunne jeg jo blot i stedet vælge Fem, som jeg som sagt har haft rigtig gode oplevelser hos. Jeg kan godt lide at prøve nogle forskellige, så det var grunden til at jeg ikke bare valgte Fem med det samme. Jeg ville jeg gerne lige se June an først.

Da jeg ankom blev jeg modtaget i døren af Fem. Hun kunne med det samme huske mig og smilede og spurgte hvordan jeg havde det. Derefter viste hun mig ind i rummet hvor akten skulle foregå. Jeg spurgte lidt forsigtigt om jeg måtte hilse på June. Jeg bryder mig egentlig ikke om at bede om en anden pige, når jeg også godt kan lide hende jeg så afviser, men min nysgerrighed efter at møde June fik lov at løbe af med sejren. Fem svarede med et smil at selvfølgelig måtte jeg det, og det var helt i orden. Allerede der stiger stemningen jo lidt, når de taget det med et smil at man gerne vil prøve en anden.

Et øjeblik efter kom hende som jeg formoder er ejeren ind til mig (ved ikke hvad hun hedder så jeg kalder hende "ejeren" i det følgende). Hun ville lige fortælle mig at June var ret ny, og hun viste mig så den anmeldelse som White Hunter har lavet herover, og forklarede at hun var meget ked af at en tidligere kunde havde haft en dårlig oplevelse og at det var fordi June tidligere havde arbejdet i Tyskland, hvor man åbenbart gebærder sig noget anderledes køligt overfor kunderne. Jeg havde ikke set anmeldelsen inden jeg ankom, så jeg var fuldstændig uvidende om dette. Hun (ejeren) fortalte også at hun havde haft en snak med June og forklaret hende hvordan man bærer sig ad i Danmark. Hun ville bare lige fortælle mig om at June var ny og lidt uerfaren, så jeg havde muligheden for at vælge Fem i stedet, hvis jeg på den baggrund hellere ville det. Jeg synes det var rigtig god service at ejeren kom ind og satte mig ind i den situation inden jeg bare lige uden videre købte katten i sækken. Jeg insisterede dog på at jeg gerne lige ville hilse på June inden jeg besluttede mig for om det skulle være June eller Fem.

Herefter kom June ind, og jeg må sige, at der mødte mig et utrolig dejligt syn. Hun var utrolig sød og lækker og gav mig smilende hånden og sagde hej. Herefter var jeg ikke i tvivl om at jeg bare måtte tage chancen og prøve hende. Det kom jeg ikke til at fortryde, og det skulle vise sig at blive endnu bedre.

Da jeg havde valgt June, aftalte jeg prisen med ejeren. 600 kr. for en times massage med afsluttende handjob. Da jeg ville betale forud til ejeren, fik jeg at vide at jeg blot kunne betale til June bagefter og herpå forlod ejeren værelset igen. Jeg klædte mig af og lagde mig på briksen. Herpå kom ejeren igen ind og spurgte om det var ok at der lige gik 5 minutter, da June lige skulle have et bad. Det var selvfølgelig helt ok og faktisk rigtig fint at hun lige tog et bad, tænkte jeg.

Da der var gået et par minutter kom Fem ind i værelset og spurgte om det var ok, at hun lige gik i gang med at massere mig lidt mens June blev færdig. Og da jeg jo kun kendte Fem for noget godt i forvejen, var det selvfølgelig helt ok. Da June kom ind, blev begge piger inde ved mig for en stund. Fem ville gerne guide June lidt, så hun spurgte om det var ok at jeg lige fik lidt massage med 4 hænder.....joooo deeeet skulle man da være et skarn hvis man ikke sagde ja til:mrgreen:.

Herefter blev jeg masseret i vel omkring et kvarters tid af begge piger samtidig. Derefter sagde Fem til mig at hun nu ville overlade mig til June alene (kunne da ellers godt have tænkt mig begge piger når handjobbet skulle udføres:mrgreen::D. Men det var selvfølgelig ok og fair nok at jeg måtte "nøjes" med det jeg havde bestilt;-)).

Fem gik herefter ud og June masserede mig videre i noget tid. En ganske udmærket massage. Måske kunne man godt fornemme at hun ikke var super-erfaren i den del, men det var super dejligt og hun gav sig fint hen og var nærværende. Det var ikke den længste massage jeg har oplevet, men nu havde jeg jo også fået med 4 hænder til at starte med, så det var vel ok. Det vigtige for mig var at følelsen af massagen var super dejlig. Kan godt lide en blid og lidt pirrende massage med rolige bevægelser, hvor man dog stadig kan mærke at det gør godt i musklerne - ikke mindst i benmusklerne, og sådan en massage fik jeg.

Da jeg fik de vise ord "vend om" i øret fortsatte hun med en utrolig dejlig, blid og pirrende massage af bryst og lår samt ansigt inden jeg slutteligt fik det lækreste, blide og pirrende handjob, hvor hun gav sig rigtig god tid til at bearbejde det blottede hoved på kalorius med langsomme, blide og kildende bevægelser, hvor hun rigtig "drillede" de følsomme punkter med hendes lækre og letlevende fingre, mens hun flere gange kiggede mig frækt og udfordrende i øjnene, så jeg til sidst var ved at gå til af liderlighed. Tilmed måtte jeg uden problemer videofilme hende lækre hænder mens de legede med dimmeren. 

Da jeg kom i en ordentlig ladning i hænderne på hende smilede hun sødt og sageligt og tilbød mig efterfølgende både et bad og noget at drikke. Jeg tog imod begge dele. Da jeg havde været i bad og var ved at tage tøj på, kom ejeren igen ind og skulle høre om det havde været godt nok. "Om det havde været godt nok!!! Øh jo tak...:D:mrgreen:" Jeg måtte uden tøven sige, at det havde været en fuldstændig outstanding oplevelse hele vejen igennem, både i forhold til June, Fem og ejeren selv. Da jeg forlod stedet fik jeg et stort knus af June i døren. Nu er jeg naturligvis også en forholdsvis "kendt" kunde hos dem, så jeg skal ikke kunne sige om det har haft lidt at sige, men jeg er efter den her oplevelse ikke i tvivl om at mit næste thai-besøg også bliver på Koldingvej 144 (jeg skal klart besøge både June og Fem igen og muligvis også ejeren selv, som faktisk også er ret lækker og sød). Mage til god service skal man da virkelig lede længe efter (selvom jeg nu også har fået god service andre steder). Men jeg har kæmpe respekt for at de tager White Hunters anmeldelse så seriøst og virkelig forsøger at gøre noget ved det. Havde de ikke selv fortalt mig om anmeldelsen havde jeg intet anet om den, og jeg havde i så fald nok heller ikke tænkt tanken selv at lave denne anmeldelse (har faktisk aldrig tidligere lavet en anmeldelse herinde). Men jeg er nødt til at dele den her oplevelse med jer:)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest White hunter
KalleKulmule skrev, for 7 timer siden:

Hmm....Har netop besøgt June her til aften, og jeg må sige at det var en noget anden oplevelse jeg havde end de oplevelser I andre har haft. Faktisk en fantastisk god oplevelse.

Jeg ringede og bestilte tid hos enten June eller Fem. Jeg havde tidligere besøgt stedet en del gange og havde tidligere mødt både Fem og Vodka men kendte ikke June. Mine tidligere oplevelser har været rigtig gode med Fem. Vodka var jeg ikke decideret begejstret for, selvom hun egentlig gav en ok behandling, men smag og behag er jo forskellig. Jeg valgte derfor at jeg gerne ville hilse på June, og hvis ikke hun var noget for mig, så kunne jeg jo blot i stedet vælge Fem, som jeg som sagt har haft rigtig gode oplevelser hos. Jeg kan godt lide at prøve nogle forskellige, så det var grunden til at jeg ikke bare valgte Fem med det samme. Jeg ville jeg gerne lige se June an først.

Da jeg ankom blev jeg modtaget i døren af Fem. Hun kunne med det samme huske mig og smilede og spurgte hvordan jeg havde det. Derefter viste hun mig ind i rummet hvor akten skulle foregå. Jeg spurgte lidt forsigtigt om jeg måtte hilse på June. Jeg bryder mig egentlig ikke om at bede om en anden pige, når jeg også godt kan lide hende jeg så afviser, men min nysgerrighed efter at møde June fik lov at løbe af med sejren. Fem svarede med et smil at selvfølgelig måtte jeg det, og det var helt i orden. Allerede der stiger stemningen jo lidt, når de taget det med et smil at man gerne vil prøve en anden.

Et øjeblik efter kom hende som jeg formoder er ejeren ind til mig (ved ikke hvad hun hedder så jeg kalder hende "ejeren" i det følgende). Hun ville lige fortælle mig at June var ret ny, og hun viste mig så den anmeldelse som White Hunter har lavet herover, og forklarede at hun var meget ked af at en tidligere kunde havde haft en dårlig oplevelse og at det var fordi June tidligere havde arbejdet i Tyskland, hvor man åbenbart gebærder sig noget anderledes køligt overfor kunderne. Jeg havde ikke set anmeldelsen inden jeg ankom, så jeg var fuldstændig uvidende om dette. Hun (ejeren) fortalte også at hun havde haft en snak med June og forklaret hende hvordan man bærer sig ad i Danmark. Hun ville bare lige fortælle mig om at June var ny og lidt uerfaren, så jeg havde muligheden for at vælge Fem i stedet, hvis jeg på den baggrund hellere ville det. Jeg synes det var rigtig god service at ejeren kom ind og satte mig ind i den situation inden jeg bare lige uden videre købte katten i sækken. Jeg insisterede dog på at jeg gerne lige ville hilse på June inden jeg besluttede mig for om det skulle være June eller Fem.

Herefter kom June ind, og jeg må sige, at der mødte mig et utrolig dejligt syn. Hun var utrolig sød og lækker og gav mig smilende hånden og sagde hej. Herefter var jeg ikke i tvivl om at jeg bare måtte tage chancen og prøve hende. Det kom jeg ikke til at fortryde, og det skulle vise sig at blive endnu bedre.

Da jeg havde valgt June, aftalte jeg prisen med ejeren. 600 kr. for en times massage med afsluttende handjob. Da jeg ville betale forud til ejeren, fik jeg at vide at jeg blot kunne betale til June bagefter og herpå forlod ejeren værelset igen. Jeg klædte mig af og lagde mig på briksen. Herpå kom ejeren igen ind og spurgte om det var ok at der lige gik 5 minutter, da June lige skulle have et bad. Det var selvfølgelig helt ok og faktisk rigtig fint at hun lige tog et bad, tænkte jeg.

Da der var gået et par minutter kom Fem ind i værelset og spurgte om det var ok, at hun lige gik i gang med at massere mig lidt mens June blev færdig. Og da jeg jo kun kendte Fem for noget godt i forvejen, var det selvfølgelig helt ok. Da June kom ind, blev begge piger inde ved mig for en stund. Fem ville gerne guide June lidt, så hun spurgte om det var ok at jeg lige fik lidt massage med 4 hænder.....joooo deeeet skulle man da være et skarn hvis man ikke sagde ja til:mrgreen:.

Herefter blev jeg masseret i vel omkring et kvarters tid af begge piger samtidig. Derefter sagde Fem til mig at hun nu ville overlade mig til June alene (kunne da ellers godt have tænkt mig begge piger når handjobbet skulle udføres:mrgreen::D. Men det var selvfølgelig ok og fair nok at jeg måtte "nøjes" med det jeg havde bestilt;-)).

Fem gik herefter ud og June masserede mig videre i noget tid. En ganske udmærket massage. Måske kunne man godt fornemme at hun ikke var super-erfaren i den del, men det var super dejligt og hun gav sig fint hen og var nærværende. Det var ikke den længste massage jeg har oplevet, men nu havde jeg jo også fået med 4 hænder til at starte med, så det var vel ok. Det vigtige for mig var at følelsen af massagen var super dejlig. Kan godt lide en blid og lidt pirrende massage med rolige bevægelser, hvor man dog stadig kan mærke at det gør godt i musklerne - ikke mindst i benmusklerne, og sådan en massage fik jeg.

Da jeg fik de vise ord "vend om" i øret fortsatte hun med en utrolig dejlig, blid og pirrende massage af bryst og lår samt ansigt inden jeg slutteligt fik det lækreste, blide og pirrende handjob, hvor hun gav sig rigtig god tid til at bearbejde det blottede hoved på kalorius med langsomme, blide og kildende bevægelser, hvor hun rigtig "drillede" de følsomme punkter med hendes lækre og letlevende fingre, mens hun flere gange kiggede mig frækt og udfordrende i øjnene, så jeg til sidst var ved at gå til af liderlighed. Tilmed måtte jeg uden problemer videofilme hende lækre hænder mens de legede med dimmeren. 

Da jeg kom i en ordentlig ladning i hænderne på hende smilede hun sødt og sageligt og tilbød mig efterfølgende både et bad og noget at drikke. Jeg tog imod begge dele. Da jeg havde været i bad og var ved at tage tøj på, kom ejeren igen ind og skulle høre om det havde været godt nok. "Om det havde været godt nok!!! Øh jo tak...:D:mrgreen:" Jeg måtte uden tøven sige, at det havde været en fuldstændig outstanding oplevelse hele vejen igennem, både i forhold til June, Fem og ejeren selv. Da jeg forlod stedet fik jeg et stort knus af June i døren. Nu er jeg naturligvis også en forholdsvis "kendt" kunde hos dem, så jeg skal ikke kunne sige om det har haft lidt at sige, men jeg er efter den her oplevelse ikke i tvivl om at mit næste thai-besøg også bliver på Koldingvej 144 (jeg skal klart besøge både June og Fem igen og muligvis også ejeren selv, som faktisk også er ret lækker og sød). Mage til god service skal man da virkelig lede længe efter (selvom jeg nu også har fået god service andre steder). Men jeg har kæmpe respekt for at de tager White Hunters anmeldelse så seriøst og virkelig forsøger at gøre noget ved det. Havde de ikke selv fortalt mig om anmeldelsen havde jeg intet anet om den, og jeg havde i så fald nok heller ikke tænkt tanken selv at lave denne anmeldelse (har faktisk aldrig tidligere lavet en anmeldelse herinde). Men jeg er nødt til at dele den her oplevelse med jer:)

Hej Kalle 

Velkommen til, lidt af en start herinde at starte med så flot en anbefaling ;-) 

Også respekt herfra ift. At ejeren reagere på mit indlæg og dejligt at du har oplevet god service, jeg fik også et godt indtryk af ejeren da jeg gik, tror hun var ærgerlig over at jeg havde haft en dårlig oplevelse.

Når det er sagt, så tænker jeg ikke rigtigt at man kan sammenligne vores oplevelser. At sammenligne massage med HJ, som er en standart ydelse, med massage med fuld pakke + Anal, som kræver noget mere af den pige man besøger giver vist ikke så meget mening. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

opretter sig for at lave et indlæg der skal rette op på et dårlig inlæg?? arghhhhh

lidt for påfalden at det først er nu du har lyst til at lave et indlæg, trods det at du er en kendt kunde som du selv siger.....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Maxmuld....

Jeg er ikke helt med på hvor du vil hen med din kommentar om at det er påfaldende at jeg først opretter mig nu?? En gang skal vel være den første og det er jo ikke alle der gider at sidde og skrive beretninger på diverse debatsider hver gang man har oplevet noget nyt:ph34r:. Det er jo ikke givet at man gider bruge tid på at poste sine oplevelser, blot fordi man ofte besøger både dette og mange andre steder. Og jeg skal gerne fri dig for alle de oplevelser jeg har/har haft andre steder - gode som dårlige:D

Jeg har aldrig tidligere skrevet i dette forum og kommer i det hele taget meget sjældent på siden, så for at være aktiv kræver det vel at man er klar over der findes en tråd, hvilket jeg først blev da ejeren i aftes fortalte om det. Jeg skriver sjældent i debattråde i det hele taget, da jeg ganske enkelt ikke gider bruge tid på det. Hvis jeg en sjælden gang bevæger mig ind i et eller andet debatforum for underholdningens skyld, så nøjes jeg som regel med at læse det andre skriver, for dybest set kan jeg jo være pænt ligeglad med om andre har spildt penge på dårlige oplevelser eller hvad folk nu skriver om. Så jeg kommer heller ikke til at skrive spalte op og spalte ned herinde - og da slet ikke hvis din kommentar skal være retningsgivende for hvordan det modtages.

Efter den fremragende oplevelse jeg havde i aftes, syntes jeg blot det ville være et pænt træk overfor pigerne at jeg gav lidt tilbage ved at fortælle om det, når de nu stod og var kede af den dårlige oplevelse en anden tilsyneladende havde haft og var så fair at tage snakken om det inden jeg betalte. Hvad den enkelt så vælger at tro på må den enkelte jo selv bestemme....;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er kælder ved Yen, jeg har også prøvet June, og det forgik i kælderen, den er ikk med sorte vægge.. Lo Lo

Min oplevelse med June var heller ikk nogen god oplevelse.. Måske fordi jeg var den sidst kunde kl 2130 eller hun  var træt eller kemien manglende...

June har bøjle på tænderne og en tempel tatovering i nakke 

Del dette indlæg


Link til indlæg
golf 2 skrev, for 31 minutter siden:

Der er kælder ved Yen, jeg har også prøvet June, og det forgik i kælderen, den er ikk med sorte vægge.. Lo Lo

Min oplevelse med June var heller ikk nogen god oplevelse.. Måske fordi jeg var den sidst kunde kl 2130 eller hun  var træt eller kemien manglende...

June har bøjle på tænderne og en tempel tatovering i nakke 

Vil du fortælle, hvordan man kommer i kælderen? Hvor døren og trappen er f.eks.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest White hunter
Gammelnok skrev, for 8 minutter siden:

Vil du fortælle, hvordan man kommer i kælderen? Hvor døren og trappen er f.eks.

Hej Gammel nok

jeg har kun haft et besøg på adr. Det med June som jeg har beskrevet, så har ikke total styr på hele husets indretning.....

det jeg kan huske er at man går et par trin op og der er der et massagerum på venstre hånd. Døren til kælderen er på højre hånd, når man går ned drejer trappen lidt til venstre og går så faktisk lige ind i rummet, når man er helt nede. Der er en dobbeltseng, der stort set fylder hele rummet, så som sagt et lille, men ok rum. Fordelen ved rummet vil jeg sige er at man ikke bliver forstyrret af gæster der kommer og går, snak, dørklokke, tlf og lignende, så kan klart anbefales at prøve dette rum. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
denunge skrev, for 4 timer siden:

Der er noget som ikke passer i denne anmeldelse - Yen har ikke nogen kælder, så vidt jeg ved.

jeg har været i kælderen sammen med yen

Del dette indlæg


Link til indlæg
White hunter skrev, for 11 minutter siden:

Hej Gammel nok

jeg har kun haft et besøg på adr. Det med June som jeg har beskrevet, så har ikke total styr på hele husets indretning.....

det jeg kan huske er at man går et par trin op og der er der et massagerum på venstre hånd. Døren til kælderen er på højre hånd, når man går ned drejer trappen lidt til venstre og går så faktisk lige ind i rummet, når man er helt nede. Der er en dobbeltseng, der stort set fylder hele rummet, så som sagt et lille, men ok rum. Fordelen ved rummet vil jeg sige er at man ikke bliver forstyrret af gæster der kommer og går, snak, dørklokke, tlf og lignende, så kan klart anbefales at prøve dette rum. 

 

OK - tak. Der er jeg aldrig blevet inviteret hen.:(

Del dette indlæg


Link til indlæg
KalleKulmule skrev, for 20 timer siden:

Maxmuld....

Jeg er ikke helt med på hvor du vil hen med din kommentar om at det er påfaldende at jeg først opretter mig nu?? En gang skal vel være den første og det er jo ikke alle der gider at sidde og skrive beretninger på diverse debatsider hver gang man har oplevet noget nyt:ph34r:. Det er jo ikke givet at man gider bruge tid på at poste sine oplevelser, blot fordi man ofte besøger både dette og mange andre steder. Og jeg skal gerne fri dig for alle de oplevelser jeg har/har haft andre steder - gode som dårlige:D

Jeg har aldrig tidligere skrevet i dette forum og kommer i det hele taget meget sjældent på siden, så for at være aktiv kræver det vel at man er klar over der findes en tråd, hvilket jeg først blev da ejeren i aftes fortalte om det. Jeg skriver sjældent i debattråde i det hele taget, da jeg ganske enkelt ikke gider bruge tid på det. Hvis jeg en sjælden gang bevæger mig ind i et eller andet debatforum for underholdningens skyld, så nøjes jeg som regel med at læse det andre skriver, for dybest set kan jeg jo være pænt ligeglad med om andre har spildt penge på dårlige oplevelser eller hvad folk nu skriver om. Så jeg kommer heller ikke til at skrive spalte op og spalte ned herinde - og da slet ikke hvis din kommentar skal være retningsgivende for hvordan det modtages.

Efter den fremragende oplevelse jeg havde i aftes, syntes jeg blot det ville være et pænt træk overfor pigerne at jeg gav lidt tilbage ved at fortælle om det, når de nu stod og var kede af den dårlige oplevelse en anden tilsyneladende havde haft og var så fair at tage snakken om det inden jeg betalte. Hvad den enkelt så vælger at tro på må den enkelte jo selv bestemme....;-)

Løgn. Intet andet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Blowme skrev, for 3 timer siden:

Løgn. Intet andet

Det er noget af en påstand at komme med. Jeg er nødt til at støtte Blowme. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse på Kolding vej og har også prøvet June og været fuld tilfreds, uden at jeg dog har skrevet en anmeldelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg
KalleKulmule skrev, den 12/3/2017 at 12:44:

Maxmuld....

Jeg er ikke helt med på hvor du vil hen med din kommentar om at det er påfaldende at jeg først opretter mig nu?? En gang skal vel være den første og det er jo ikke alle der gider at sidde og skrive beretninger på diverse debatsider hver gang man har oplevet noget nyt:ph34r:. Det er jo ikke givet at man gider bruge tid på at poste sine oplevelser, blot fordi man ofte besøger både dette og mange andre steder. Og jeg skal gerne fri dig for alle de oplevelser jeg har/har haft andre steder - gode som dårlige:D

Jeg har aldrig tidligere skrevet i dette forum og kommer i det hele taget meget sjældent på siden, så for at være aktiv kræver det vel at man er klar over der findes en tråd, hvilket jeg først blev da ejeren i aftes fortalte om det. Jeg skriver sjældent i debattråde i det hele taget, da jeg ganske enkelt ikke gider bruge tid på det. Hvis jeg en sjælden gang bevæger mig ind i et eller andet debatforum for underholdningens skyld, så nøjes jeg som regel med at læse det andre skriver, for dybest set kan jeg jo være pænt ligeglad med om andre har spildt penge på dårlige oplevelser eller hvad folk nu skriver om. Så jeg kommer heller ikke til at skrive spalte op og spalte ned herinde - og da slet ikke hvis din kommentar skal være retningsgivende for hvordan det modtages.

Efter den fremragende oplevelse jeg havde i aftes, syntes jeg blot det ville være et pænt træk overfor pigerne at jeg gav lidt tilbage ved at fortælle om det, når de nu stod og var kede af den dårlige oplevelse en anden tilsyneladende havde haft og var så fair at tage snakken om det inden jeg betalte. Hvad den enkelt så vælger at tro på må den enkelte jo selv bestemme....;-)

Hej Kallekulmule

Fair nok du ik gider berette om alle dine oplevelser det bestemmer du selv......... jeg vil nu gerne høre om både gode og dårlig oplevelser:D

men når du nu selv siger at du ikke gider bruge tid på indlæg på denne side, så er det jeg synes det er påfaldende at du vil bruge tid på på denne her tråd 

du svare i denne her tråd med en anmeldelse og ikke bare et kort svar, du laver faktisk en lang og GO anmeldelse af hvad du har oplevet på stedet

det er det som jeg synes der er påfaldende.....med dit indlæg for jeg det indtryk at du prøver at undgå en dårlig anmeldelse af stedet

Lidt mere påfaldende synes jeg også det er at du skriver det er et sted du er kommet tit men alligevel kan du ikke genkende ejeren???? 

og samme ejer kommer helt af sig selv og viser dig en anmeldelse fra en kunde om lørdagen???

for mig lyder det bare som om du prøver at lave en go reklame for dem......OG DET ER HELT OK men synes bare at du skulle ha lavet den i din egen tråd 

P.S jeg reklamer selv for mine favoritter

Håber da skriver igen:)

go aften...... 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest White hunter
maxmuld skrev, den 13. marts 2017 at 19:29:

Hej Kallekulmule

Fair nok du ik gider berette om alle dine oplevelser det bestemmer du selv......... jeg vil nu gerne høre om både gode og dårlig oplevelser:D

men når du nu selv siger at du ikke gider bruge tid på indlæg på denne side, så er det jeg synes det er påfaldende at du vil bruge tid på på denne her tråd 

du svare i denne her tråd med en anmeldelse og ikke bare et kort svar, du laver faktisk en lang og GO anmeldelse af hvad du har oplevet på stedet

det er det som jeg synes der er påfaldende.....med dit indlæg for jeg det indtryk at du prøver at undgå en dårlig anmeldelse af stedet

Lidt mere påfaldende synes jeg også det er at du skriver det er et sted du er kommet tit men alligevel kan du ikke genkende ejeren???? 

og samme ejer kommer helt af sig selv og viser dig en anmeldelse fra en kunde om lørdagen???

for mig lyder det bare som om du prøver at lave en go reklame for dem......OG DET ER HELT OK men synes bare at du skulle ha lavet den i din egen tråd 

P.S jeg reklamer selv for mine favoritter

Håber da skriver igen:)

go aften...... 

Helt enig med dig Maxmuld, den "anmeldelse" virker skummel, der er for meget mystisk og usansynligt i den. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest mewp

Uden at skrive en længere anmeldelse, jeg har også prøvet June (de to andre stod nøgne ved bruseren, går ud fra det var Fem og Vodka) da jeg kom, de var også super nice, kan være de skal prøves en anden gang.

Oplevelsen med June var fint nok (8/10), kom der dog ikke for message, men kun sex, havde overvejet anal med hende, men glemte det helt da jeg aftalte/betalte hende, det må blive en anden gang :)

Men var faktisk overrasket over ejeren, selvom hun er noget ældre, er hun faktisk ret lækker, nogen der ved om man også kan besøge hende?.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg søger jo en pige med bøjle på tænderne.Jeg læser her,at June har bøjle på.Tror i det er muligt med et blow/cumshot uden gummi? Ha en dejlig dag venner...:)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bracetrain skrev, for 7 minutter siden:

Jeg søger jo en pige med bøjle på tænderne.Jeg læser her,at June har bøjle på.Tror i det er muligt med et blow/cumshot uden gummi? Ha en dejlig dag venner...:)

Ud fra anmeldelserne ser det da ud til at alt kan lade sig gøre hos hende, når blot man betaler prisen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt June - og gør det med sikkerhed ikke igen.

Min oplevelse ligger helt på linje med trådstarters, så der er ikke så meget nyt at berette. Dog føler jeg hun er meget urutineret og nervøst anlagt, hvilket måske kan have indflydelse på, at hun normalt udfører sin "vanepræstation". Efter et besøg hos hende mister man ligesom lysten til en ny oplevelse med hende, fordi massagen er ringe, man føler hun er fraværende og fordi sexen fra hendes side bare føles, som noget der skal overstås.. Jeg tror såmænd hun gjorde sit bedste for at jeg skulle føle mig godt tilpas og godt behandlet, men det er bare ikke godt nok. Hun har nogle frække og lækre bryster, så er det bedste vist sagt....

Apropos ydelser og priser, så er alt muligt både anal og uden kondom men begge dele koster 600-800 ekstra. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt June 3 gange inden for den sidste måneds tid, og vil helt sikkert besøge hende igen. Når jeg har været i hendes hænder har hun været utroligt sød, opmærksom og nærværende. Massagen har været god, sidst havde jeg en sportsskade som hun bearbejdede meget kyndigt. Sex med hende har hver gang været vildt dejligt. Hun har selv foreslået 69'er hvor hun smagte himmelsk, hun har suttet uden gummi, hun har redet mig med hendes dejlige stramme glatbarberede fisse, vi har kysset, kælet og grinet sammen. Vel det man forstår ved GFE. Prisen har været rimelig og aftalt på forhånd. Hver gang jeg er gået hjem derfra har jeg bare glædet mig til jeg skulle besøge dem igen. Jeg skal besøge hende her om to-tre timer, jeg glæder mig til igen at se hendes dejlige smil, og mærke hendes dejlige nøgne og begærlige krop mod min. Jeg har i øvrigt prøvet andre piger på stedet end June, og jeg har ikke haft andet en positive oplevelser der.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...