Hop til indhold
møgsvinet

Line - ny pige hos Winner i Århus

Recommended Posts

Jeg fik tirsdag aften besked om at der ville komme en ny pige på Winner onsdag, så jeg måtte selvfølgelig forbi og kigge nærmere på hende. Det er jeg sgu glad for at jeg gjorde.

Line er 30 år gammel, ca. 165 høj og ca. 55 kg. Et smukt ansigt og en meget flot figur. Desværre, efter min mening, har brysterne fået lidt for meget hjælp - de er en kunstig D-/E-skål. Missen er indbydende og glat.
Det var rigtig thaimassage uden olie men med tryk og stræk hvor hun også bruger knæ og fødder undervejs i massagen. Massagen var lidt vel hurtigt overstået, men så var der jo god tid til afslutningen - og det viste sig nu ikke at være så ringe ... Hold da op en afslutning jeg fik. Det var nærmest hvad jeg vil kalde GFE. Hun var intens, nærværende, kælende og der blev givet masser af kys og et (for den slags steder) relativt langt forspil. Hun holdt sig ikke tilbage undervejs og virkede til at nyde det ret meget.
Da vi var færdige blev jeg budt vand eller cola og om jeg ville have et bad ... prisen var standard.

Det bliver næppe sidste gang jeg besøger hende. Hun er sgu en dejlig pige.

 

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tror ikke du skal regne med link, @Knægten. Det er meget sjældent, at der er link til disse steder - i hvert fald i Århus. Ikke så ofte de har en hjemmeside eller Facebook profil - og kun få af dem annoncerer via Annoncelight, lokalavis osv... Du kan selvfølgelig finde dem på Thailisten Vest :D 

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×