Hop til indhold
Guest Eron

Top 3, Patricia på Islandsbrygge

Recommended Posts

Guest Eron

 Wow, efter 2 dårlige oplevelser i går (Mona og Tiara) havde jeg virkelig brug for at møde en GP’er der gav det jeg søgte efter - GFE. Havde læst et indlæg om Patricia, men syntes han sparede lidt på gloserne, men anmeldte hende positivt. Fuck hvor var det dejligt og forløsende at møde Patricia. Det er hende på billederne, nok en lidt yngre udgave og selvfølgelig model fotos – ville personligt elske hvis der kom nogle billeder af hende fra mobilen, syntes hun er meget smuk naturel. Men forvent ikke det der glansbillede hun har på annoncen, selvom det er hende.

 

Og selvfølgelig er det her igen et spørgsmål om kemi, den var der bare. Meget venlig, imødekommende og serviceminded. Hun kommer fra Spanien og deler lige nu lejlighed med den legendariske Salma, men de laver vist ikke duo.

Dejlige E- skålsbryster, hvor højre brystvorte drejer lidt ud af som vist på billedet, super frækt. De skønneste tunge kys og virkelig godt økoblow, også uden hænder. Holder af at måtte holde om hovedet, og det var ok, passer selvfølgelig på hende. Hun red mig og jeg tog hende i missionær, kan ellers godt have det svært med kondom, men den holdt rejsningen.

 

Er virkelig på herrens mark – Pest eller kolera. Det er hendes første gang her i DK, og hvis hun skulle komme igen, skulle der selvfølgelig komme nok mænd. Men det var så inderligt fedt med hende, at jeg bare ikke ønsker hun får alt for mange kunder, så er det smart for mig at anmelde hende  ;-) Og fuck hun er dejlig og jeg håber hun kommer igen, og så skal der jo kunder til – Go Get Her... Hun er klart GFE og ikke den der slim petit porno ung pige godte som Diana, men hun har personlighed og taler rigtig godt engelsk. 

Der er altså bid i hendes blowjob uden i skal få forkerte associationer til det. Ikke for hårdt men slet heller ikke for blødt. Nok kun Gabrielle fra Polen på FKK Artemis giver et mere firm blowjob. Jeg startede med en halv time til 1000, det var helt ok pris og kunne udvides til en time til 1500 – det blev det hurtigt til, men måtte simpelthen hæve indsatsen med 500 mere ret hurtigt derefter – 2000 i alt for 1 1/2 time

 

– helt rolig, dejlig stimuleret, mæt – sover sikkert som et barn i aften ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...