Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg besøgte Patrisia (Patricia) i dag https://escortguide.dk/P/patrisia--32533.html, som en en lidt kraftig lys Colombianer, ikke spanioler som der ellers står i annoncen, som er kraftig på den fineste måde man kan være det, velproportioneret, med ægte, flotte kæmpebryster og et supersmukt ansigt.

Jeg besøgte hende i et lille butikslokale bestyret af en sort kvinde, som ligger på en sidegade til Strandboulevarden, hvor døren hurtigt bliver åbnet, og man rimeligt diskret bliver lukket ind, lokalet har dog meget dårlige badeforhold og der er trængt.

Jeg købte en halv time til 1000- og jeg er glad for at jeg ikke købte længere tid, Patrisia var der tydeligvis ikke af glæde til sit erhverv, tværtom, jeg fik faktisk lidt ondt af hende undervejs, det var ikke en glad pige, hun var da også komplet uinteresseret i selve sexen, selvom hun forsøgte på venligeste vis at undertrykke sin foragt overfor mig som kunde,  og alligevel at give mig den mest nødvendige service, det hele var meget trist og meget uinteressant, jeg kommer aldrig nogensinde igen....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for advarslen. Har længe haft kik på stedet, egentlig ikke så meget pga. af pigerne, selvom de altid har flotte former (hvis billederne ellers er ægte), mere pga. den lidt okkulte, voodoo-agtige stemning, der i hvert fald tidligere var over stedets billeder. Bordelmutter er tilsyneladende santeria-dyrker. Synes også jeg kan huske, at der på et tidspunkt blev tilbudt en behandling, der lød sådan lidt hekseagtig. Men det du beskriver, lyder desværre ikke særlig magisk.  

Håber ikke de stikker nåle i din dukke ;)

Redigeret af Virgula

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er svært at vurdere ægtheden af billederne, men de kunne godt være ægte, hun var som sagt ret tiltrækkende, hvis man er til store piger...

Jeg håber sgu heller ikke jeg får nåle i min woodoo dukke...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...