Hop til indhold
youngatheart

Skriv nu hvem tingene drejer sig om i jeres overskrift

Recommended Posts

Det er super træls at folk ustandseligt laver overskrifter som: Kender nogen hende her?, eller dårligt møde osv osv osv.   Vi er folk fra HELE landet der bruger dette sted, og hvis ikke vi skal til at åbne samtlige indlæg hele tiden, bare for at finde ud af det drejer sig om en der bor i den anden ende af landet, så synes jeg folk bør tage så meget hensyn at de skriver en overskrift der er præsis. Skriv dog navnet og stedet i landet i jeres overskrift, så man kan se om der skal åbnes.

Tvivler på at folk i København har behov for at læse om en sugardate foregået i Esbjerg eller Århus, lige som jeg absolut også er totalt ligeglad med samtlige dates der er foregået i KBH, for de kommer jo nok ikke sådan lige forbi her i området.

Prøv selv engang at tag et overblik ned over siden med anmeldelser/efterlysninger og fortæl mig som om det er let overskueligt ;-)    Nej vel ???

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...