Hop til indhold
Guest Eron

2. besøg hos skønne Diana

Recommended Posts

Guest Eron

Kommer just fra 2. Besøg hos den smukke unge Diana.

Først: Billederne er klart af hende, også model billederne, og dem syntes jeg faktisk ligner hende mest, hun er virkelig smuk. Super slim, petit og ung – alderen må også være ret tæt på de opgivne 21. Dejlige naturlige ung pige bryster +

Når … 1. gang er oftest magisk for mig og det var det, og det kan 2. gang sjældent leve op til, men det var rigtig dejligt også 2. gang og hun leverede varen selvom det var halv sent Torsdag aften.

45 min for 1000 kr. Nice price

1. Gang valgte jeg at give 200 i drikkepenge under seancen, og bad om meget tunge kys, og det blev leveret til fulde. Hun er sådan en man skal passe lidt på tænker jeg, men er med på fantasier og at spille op. Jeg er mest til GFE, hvilket hun leverer fuldt. De 300 som ekstra kunne ex være megafransk mener jeg hun sagde. Superfransk er med i prisen.

Det var tæt på ekstase, da hun red mig og gav dybe tungekys samtidig – meget stram og meget lækker lille blød fast røv at holde om samtidig – wow og mums.

Ok lækker lejlighed og mulighed for bad før og efter. Og rimelig diskret, boligblok.

Hun tager af sted sent mandag, men kommer igen i Marts, det syntes jeg er et hit, når de kommer igen og er velbeskrevne. Jeg tog oprindelig derhen grundet et andet anmeldelse som også er ret positiv.

https://escortguide.dk/P/diana--32553.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Dollardre

Tak for anmeldelsen, skal næsten se det før jeg tror det ;) hvorhenne i KBH er hun located?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan kun give dig ret @Eron ... på alle punkter, Diana en dejlig pige som er værd at besøge igen og igen. Ud over at være super fræk i sengen så har hun meget gode social skills hvilket er sjældent for en pige på hendes (unge) alder. Heller ikke nogen tvivl om at hun har noget mellem ørerne. Hvis man er til en lille nips med perfekt krop, smuk ansigt og som er god i sengen, så er hun et sikkert valg. 

 

Redigeret af GrayNinja

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eron
GrayNinja skrev, for 14 minutter siden:

Jeg kan kun give dig ret @Eron ... på alle punkter, Diana en dejlig pige som er værd at besøge igen og igen. Ud over at være super fræk i sengen så har hun meget gode social skills hvilket er sjældent for en pige på hendes (unge) alder. Heller ikke nogen tvivl om at hun har noget mellem ørerne.

 

Det er samme oplevelse her, måske er min ero(n)identitet i virkeligheden WhiteNinja ? Jeg glædede mig faktisk under akten, til at komme til at snakke med hende bagefter, og hun virker oprigtig opmærksom og interesseret i det der bliver fortalt/snakket om og kunne huskede nogle af de ting vi havde snakket om sidst, og hun delte også lidt privat - og altså .... så er hun jo super sprød når hun sidder der nøgen på komoden, flettet ind i sig selv, mens jeg tager tøj på og snakker med hende, og hun har det der skønne smil og smukke funklende øjne (var der nogle der sagde forelsket?)

Redigeret af Eron

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eron
Dollardre skrev, for 7 minutter siden:

Tak for anmeldelsen, skal næsten se det før jeg tror det ;) hvorhenne i KBH er hun located?

Rødovre - nær damhussøen - se det og tro det

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Eron Diana en pige som man nemt at blive forelsket i. Men pas godt på dig selv ... og i stedet så nyd at du kan have fuldstændige ukompliceret stævnemøder med en sød sensuel smuk pige som Diana når hun er i DK. Det tyder også på at hun har lyst til at komme igen og det er jo gode nyheder for os brødre.

@Dollardre alle hendes billeder er 100% hende og jeg vil gerne love dig at hun er smukkere i virkeligheden. Der er selvfølgelig altid spørgsmål om kemi, men ud af de mange piger man kan vælge så vil jeg vove og påstå at Diana er et "sikkert valg".

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, Diana er en lækker pige med de lækreste bryster. Virkelig flotte og endda dejligt ægte! 
Dog følte jeg den ikke lige så meget, som alle andre herinde, virker det som om, da jeg besøgte hende. Jeg havde dog en stresset dag og var lidt fraværende oven i hovedet ved besøget, men synes bare heller ikke, at hun leverede, som jeg har oplevet med andre skamroste GP'er herinde. Det har sandsynligvis noget med kemien at gøre. Eller ikke sandsynligvis, det har sten sikkert noget med kemien at gøre, og den følte jeg ikke var der 100%. Jeg ved ikke hvorfor. Følte den bare ikke. Hvertfald overhovedet ikke i samme grad som jeg har oplevet med andre GP'ere, som jeg virkelig har følt leveret varen. Hun er jo super venlig og serviceminded. Spurgte om jeg ville have vand eller juice efter sex, som jo er mega go' stil! Men nogle gange (inden vi havde sex og vi bare snakkede) følte jeg bare, hun kiggede udtryksløst på mig, når vi snakkede, hvor jeg måske forventede et grin eller smil i modsvar, til hvad jeg stod og sagde, men i stedet kiggede hun bare på mig. Det er jo ting som disse, hvor man finder ud af, om kemien er der 100% eller ej, og der følte jeg måske, vi gik lidt "skævt" af hinanden, selvom det naturligvis hører til i småtingsafdelingen. Jeg ved det ikke. Jeg følte den bare ikke 100% (som jeg efterhånden har fået sagt nogle gange, haha :D)

Hun er dog et besøg værd, da hun er lækker, og gør det godt, og har et rigtig fint renommé tydeligvis. Men for mig personligt er der andre på listen før hende, jeg fungerer bedre med.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey Erobrødre

 

Jeg besøgte Diana i går aftes. I tidligere indlæg har jeg været lidt skeptisk overfor ungarnske gp´er. Men den tvivl kom mig til skamme. Hold da op en vaskeægte ungpige fjas :rolleyes:

Jeg blev helt genert i en alder af 45 år gammel. Og der skal normalt meget til. Forløbet:

Først en quik shower. Derefter ind til godten. Hun er ekstremt serviceminded. Hun spurgte hele tiden "are you ok" "you like me to take the close off". "Ja tak" frem dukker der den lækreste skinny og petit stramme ungpigekrop. Normalt plejer jeg at være rimelig cool, når jeg besøger gp´er. Men jeg udbrød "you are very very sexy".

Når gik direkte ned og "sang i kapellet" på hende. Hun agererede, som om hun nød det. Derefter slik i 2´eren og det gør jeg kun, hvis de max lækre og det er hun.

Faktisk er hun lækre irl syntes jeg. Hun ser ældre ud på billederne. Så spørger pigebarnet "you like bj" "Yes thank you". Hold kæft hvor var det lækkert. Hun startede med at slikke bollerne og så op til "dolken". Jeg var lige ved at eksploderer i hendes mund. Men forsøgte at holde mig tilbage og startede med at råsnave hende.

Derefter hende i cowgirl position ovenpå må. Det var fandme dirty. Hun red mig langsomt. Pludselig stoppede hun op, imens jeg var oppe i hende og spurgte "You like".

Hold da op hvor frækt. Hun har den strammeste mis taget betragtning at hun er gp.

Når endte med at eksploderer i hende i doggy i mens jeg rørte hendes lækre små fusser.

Bagefter smalltakede vi og hun så slet ikke på tiden. 

Konklusion:

jeg er forelsket :wub:

Stedet: 8/10

Pigen: 10/10

Prisen: 8/10

Akten:9/10  (næste gang bliver det sikkert 10/10)

Gentagelse hvis jeg var millionær så ville jeg gifte mig med hende :lol:

Tak fordi I gad læse med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...