Hop til indhold
Guest Token

Milana Ålborg

Recommended Posts

Guest Token

Havde egentlig en aftale med Miss X https://annoncelight.dk/showad/220078 sidst på eftermiddagen, men blev brændt af og da jeg havde stået udenfor hendes dør og ventet i en time og jeg nu var i "stødet" søgte jeg på andre muligheder.

Kørte så hen til hende her:http://side6.dk/resultatside/?q=aalborg , men det er måske nok hende på billederne hvis man lægger 10 kilo på maven og lårbasserne, -  ikke lige min type.

Jeg var nu desparat og gik ind ved Gentlemens club på Vesterbro : http://side6.dk/resultatside/?q=gentlemensclub45 men sagde til mig selv at jeg kun ville lade det øverste hoved bestemme!! 

Søde, kønne, dejlige, slanke Milana bød mig indefor. Hun hører til i den dyre ende da jeg måtte slippe 2500,- for en time med alt blidt incl. superfranske og tungekys. Hun er superdejlig og smuk som en prinsesse. Små fine bryster og en dejlig stram og slikkelysten fisse. Det franske er hun bestemt en af de bedre til, så da jeg gik derfra var det med et stort smil på læben.

Hun er fra Letland og bliver der kun kort tid. Hendes engelsk er ikke for godt, men hun har en dejlig form for humor, - er meget smilende og positiv, så kommunikationen var i det hele taget meget fin.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...