Hop til indhold
uniden

Evelin - Finkenstr. 6 Flensborg

Recommended Posts

Jeg var egentligt taget til adressen for at besøge Nicol, men da hun ikke var ledig, besluttede jeg mig for i stedet at besøge Evelin som deler adresse med Nicol, men dog i lejligheden til venstre i stedet for til højre.

Jeg ringede på, og kort efter åbnede Evelin døren, iført badekåbe. Hun så bedre ud end på hendes billieder, en smuk ung kvinde, med et glimt i øjet.

Vi gik på værelset og aftalte en halv time til 50 eur. Evelin har en smuk ungpige krop, og med hendes dejligt sind, fik hun hurtigt skabt en god stemning, og der var en god kemi mellem os.Efter et dejligt forspil med nusseri, pillen og udforskning af hinandens kroppe, gav hun mig gummi på, og gav et rigtigt dejligt blowjob. Herefter fulgte sex i forskellige stillinger, hvor hun deltager aktivt og virker som om hun nyder det.

En rigtig dejlig oplevelse, hos en rigtig skøn ung kvinde, som helst sikkert skal gentages, hvis vores veje atter krydser hinanden.

http://www.fair-girls.com/profile/22928

Redigeret af uniden
Tilføjelse af link.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...