Hop til indhold
DJX

Fantastiske Juliett 22 Viborg <3 <3 <3

Recommended Posts

Link: http://www.escort5.dk/profil-13299-VIBORG+MEGA+HOT+BLONDINE+26557922+.html

De sidste par kvinder jeg har mødt har ikke været andet en middelmådige oplevelser. Savner i den grad dejlige Sandra og Daniella (og alle de andre skønne PD piger der bragte glæde til landsdelen fra domicilet i Bording. Nå, men et nyt sted er dukket op i Viborg med på papiret skønne polske gudinder. Min erfaring er at billederne passer, men servicen er ret forskellig. 

Men liderligheden og Julietts billeder lokkede, Smilet, guldlokkerne, de blå øjne og den slanke figur. Fik en aftale i hus og kørte spændt til Viborg. Stedet er aldeles centralt med meget gode parkeringsforhold. Selve lejligheden er rigtig pæn og vedligeholdt, og et super lækkert badeværelse. 

Nok om de gode forhold, nu til det bedste. Nemlig Juliett.
Billederne ligner på en prik, hun er faktisk endda smukkere i virkeligheden. Slank, smilende, velduftende og helt vidunderligt smuk topmodel. Lige min type drømmepige. 
Hendes engelsk er flydende og hun har både humor og hjerne. Selv hendes stemme er sexet. 

Havde bestilt god tid og jeg fik alle mine ønsker opfyldt. Hyggesnak og massage efter første runde indtil hun vendte mig rundt og satte gang i festen igen. 
Sexen, øjenkontakten, smilene, alt var frækt. Det var som at være en tur i himlen, og denne lørdag aften i Viborg er gået ind blandt mine aller frækkeste oplevelser nogensinde. 

Det her er en af de anmeldelser jeg faktisk slet ikke havde lyst til at skrive. En af den slags gudinder man ikke har lyst til at dele med nogen som helst. :D 
Men omvendt, hvis hun ikke får kunder i biksen, så er det nok ikke sikkert at hun kommer igen. Så behandl hende som en prinsesse, tak :) 
Juliett er enestående. Smuk, klog, fræk og en dejlig personlighed, helt bestemt min drømmekvinde. Jeg håber at jeg får fornøjelsen af hendes selskab igen, snart. 

------------------------------
@Juliett
If you read this. Thank you for a wonderfull moment in heaven, you truly are a a goddess!
That saturday night will be treasured in my memory for a long long time. Wow. 
I hope to meet you again, and soon. ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej DJX

Lyder som en super oplevelse :) Kiggede også på hendes profil den anden dag. Nævnte hun noget om hvor længe hun ville være i Viborg? Og kysser hun godt?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
M2M skrev, for 4 timer siden:

Lyder som en super oplevelse :) Kiggede også på hendes profil den anden dag. Nævnte hun noget om hvor længe hun ville være i Viborg? Og kysser hun godt?

 

Hun tager hjem i indenfor de næste par dage.
Bestilte ikke kys, så det kan jeg ikke svare på.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...