Hop til indhold
Guest White hunter

Sexy teen Århus

Recommended Posts

White hunter skrev, for 32 minutter siden:

Nogen der har været her ?? http://www.escort-side.dk/SEXY-TEEN?ad-id=7891

Vil særligt gerne vide om fotos er ægte ?? 

GWH 

Har ikke været der men hun ser da nydelig ud.....synes til gengæld at glimtet i øjnene og udstrålingen halter lidt.....som om hun ikke er interesseret i at få taget billeder.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK
DK fyr 34 skrev, for 2 timer siden:

...synes til gengæld at glimtet i øjnene og udstrålingen halter lidt.....som om hun ikke er interesseret i at få taget billeder.

Enig ... :-/

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Den er god nok og billederne passer også. Der er flere piger på stedet. Jeg blive præsenteret for en anden pige og var klar til at gå igen og sagde at billederne passede ikke, så sagde telefondamen at hun kalder den anden pige og der kom hun. Hun er rigtig sød og god i sengen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kælepotten skrev, for 1 time siden:

Hmmm - hun kalder sig "Sexy Teen", men under profilen står der at hun er 21 ?

Syntes virkelig ikke hun udstråler at hun har rundet de 21 år. Eller hvor er det frækt/sjovt det jeg laver. 

Det må så åbenbart handle om smag og behag om pigen skal være teen mut eller den frække luder :(

 Undskyld mig hvis jeg tager fejl.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Kælepotten skrev, for 2 timer siden:

Hmmm - hun kalder sig "Sexy Teen", men under profilen står der at hun er 21 ?

Hun sagde hun er 18 år.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Faunus skrev, for 3 timer siden:

Er det en pige du vil besøge igen?

 

Kysser hun?

Helt sikkert vil jeg gerne besøge hende igen. Og hun tung kysser som om hun er din kæreste.

Del dette indlæg


Link til indlæg

De er ikke længere i Riskov.

 

Sød pige hvor billederne er meget vellignende. Jeg kan bekræfte s anmeldelse, hvorfor jeg hurtig singer til der hvor min oplevelse adskiller sig fra de andre indlæg.

Jeg var i Aarhus dele dagen, for jeg dagen før havde booket en aftale. På dagen ringede jeg 3 timer før og konfirmerede aftalen. Som aftalt kontaktede jeg Kate (telefonpigen) 1 time før, for at få adressen. Hun sagde, at Kate var forsinket. Hmmmm. 1 time senere var hun fortsat forsinket.

 

Jeg valgte at besøge en anden pige, men gik igen da hendes billeder var misvisende.

 

Så jeg ringede igen til Kate, men nu tog de længere ikke mit opkald.   

Jeg forstod intet. Jeg mit bestilling var alm. sex og lang tid (burde være en ideel bestilling. 

 

Eftersom jeg var max liderlig, havde tid at slå ihjel, så købte jeg en mobil-startpakke, og lavede en ny aftale. Jeg har jeg aldrig haft noget med disse mennesker at gøre før, og min bestilling ved så alm. som den kan blive. Da det ikke kunne være mig (de kende mig ikke), så antog jeg, at det må bero på en forveksling, eller kunderne stog i kø, så de tog dem som "bankede på døren". Jeg tænkte, at de opererede efter princippet "En fugl i hånden er bedre en 10 på taget".  

 

Denne gang gik alt som det burde - næsten.. Jeg mødte øjeblikkelig frem, men fik igen at vide, at de lige ville ringe mig på, når hun var klar. Jeg nåede lige frem til min bil, hvorefter jeg modtig en opringning med grønt lys. Jeg havde instilled mig på, jeg skulle vente på, at en kunde skulle gøre sig færdig, så det hurtige grønne lys var kærkomment. Jeg blev modtaget af Kate, telefonpigen og en tredje pige. De kunne godt huske min bestilling fra tidligere på dagen, sagde de med et venligt smil. Det var tydeligt, at der ikke lå de store motiver bag aflysningen, udover, hun nok havde en kunde "lige ved hånden".   

 

Nå men jeg havde bestilt rigtig god tid, da jeg havde godt tid , og ønskede at tage det stille og roligt. Som tidligere nævnt er en Kate en sød og serviceminded pige. Det som skuffede mig var, af da det blev tid til anden runde (efter en meget lang pause med småsnak), så var hun pludselig træt og tilbød en anden pige. 

Det er ikke min opfattelse, at det var mig per se. Hun gav flere gange udtryk for, at jeg var sød. Men jeg har erfaret, at mange købepiger, bliver meget "snakkesagelige" når de opdager, at man er en venlig fyr. De gider ikke rigtig runde nr. 2 eller 3. De tænker, at han vil "forbarme sig over dem", og så kan de bruge krudtet på en ekstra kunde. Der er naturligvis undtagelser, som Mina, som fint veksler mellem hygge og sex. Læreren af denne og andre tilsvarende opleveler er derfor, at jeg ikke bestiller mere end 15 minutter eller 1/2 time første gange. Mina har fint overnatte, og vi kan fint hygge. Men der er sku lidt surt f.eks. at betale for 3 timer og få halvanden omgang på lagnet. 

 

Kate er en meet ung pige. 18 år. Det kan mærkes. Hendes engelsk er ikke specielt godt. Hun er ikke speciel vidende. Endelig er hun nok ikke rutineret nok til at skille privatliv og arbejdsliv. Jeg havde lidt svært ved hedes unge alder. Det er bestemt ikke første gang jeg er sammen med en pige på 18 år, men der er første gang, at jeg førte, at hedes menneskelige fundament, måske ikke helt dertil.

 

Opsumerende! Kate er pigen på billederne. Hun er en sød pige. Telefonpigen var meget uprofessionel. Kate ydede ikke den fulde service, hvilket jeg tilskriver hende unge alder. Jeg vil anbefale, at man laver en aftale på 15 minutter. Max 30 minutter hvis man er i det humør.

 

Jeg kommer ikke igen. Hvornår lærer jeg, at gå når der er den mindste dissonans? Denne telefonpige burde have et stort rødt lys. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...