Hop til indhold
onkelanders

Gudinde i Fredericia

Recommended Posts

Jeg var virkelig kommet på udebane, da forretning havde bragt mig til Jylland. På vej hjem over kom trangen over mig, og jeg begyndte at lede efter et sted, hvor jeg kunne hygge mig med lidt massage og hvad der ellers kunne findes ud af. Jeg kom i tanke om, at jeg for et par år siden besøgte et sted i Nykøbing, hvor ejeren fortalte, at hun også have forretning i Fredericia. Jeg fandt hende hurtigt på eg. https://escortguide.dk/P/sumas-wellness-fredericia-surinta-er-tilbage--31501.html

Jeg mødte forventningsfuld op, men blev i første omgang skuffet, da Surinta ikke var i butikken. Der var i stedet to kvinder. Den ene så ud til at være over 30. Den anden under 30. Nu var lysten jo til stede, så jeg tog i mod det forhåndenværende tilbud. Det var en smuk yngre kvinde, der Sa. Hun måtte bruge tolk, da hun ikke kunne et ord dansk eller engelsk. Ikke det bedste udgangspunkt, men det glemte jeg hurtigt.

Mig ind på briksen, og så blev der aftalt fuld pakke (1.200 kroner - lidt dyrt men det skulle vise sig at være hver en krone værd)

Jeg fik en omgang massage, der i bund og grund var ok. Men det var jo det andet, jeg var kommet for, og der fik jeg i den grad min lyst styret. Den søde unge dame var særdeles villig og smilende. Hendes bj-teknik var ikke noget at skrive om, men selve samlejet var verdensklasse - efter mine standard-begreber. Der var god tid og indlevelse. Ikke noget hastværk. Det kunne andre lære lidt af.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger, for det var en virkelig varm og nærværende oplevelse, som jeg fik mig. I skal i den grad overveje at ligge vejen forbi butikken. Jeg er helt med på, at det nok mest handler om at sælge sex, men der var også en anden pige, der åbenbart kun gav massage. Hos Sa kan man dog få det hele, og det er det hele værd.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...