Hop til indhold
lfl

Kira i Aalborg

Recommended Posts

Jeg var lidt trængende og havde lidt tid, så jeg ledte annoncerne igennem. Jeg kigger normalt efter danske piger, men af en eller anden grund var de enten ikke på job eller optaget. Der er i forvejen langt mellem de danske piger i Aalborg. 

Valget faldt derfor på denne dejlige pige. http://m.side6.dk/massage-escort/aalborg/4534

Det fortrød jeg ikke. Hun åbnede døren iført en kort kjole og et par højhælede sko, som hun tydeligvis ikke var vandt til at gå i.

Vi aftalte ydelse og pris. Hun tog hurtigt initiativet og gnubbede hendes dejlige bagdel mod mit lem, og resultatet udeblev ikke. 

Herefter kørte hun på i et højt tempo, så højt at jeg havde svært ved at følge med. Hun lagde mig på sengen og tog mit lem under behandling. Hun kørte hovedet så hurtigt op og ned så det var som at se en p-film på dobbelt hastighed. Herefter lagde hun sig på ryggen og jeg slikkede hende. Jeg tog hende så i missionær stilling og bagfra. Hele tiden bevægede hun sig hurtigt og smidigt. Til sidst bad hun mig om at lægge mig på ryggen. Jeg fik et supergodt handjob, og jeg fik en fantastisk udløsning. 

Jeg følte mig lidt overrumplet af det høje tempo hun kørte i, men alt i alt en verdensklasse-præstation fra hendes side. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ellers meget sjældent at billederne passer på stedet, har kun oplevet at de har passet 2 gange på stedet. 1 er Laura med kæmpe bryster, 2 var en blondine for 2-3 år siden husker ikke navnet. 

Redigeret af klinikfuckers

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...