Hop til indhold

Recommended Posts

Millay er hende på billedet, og egentligt er hun meget sød, og prisen for Anal for 500 er tillokkende. 

Men jeg vil med glæde have betalt 508 kr, hvis der så havde fulgt et ordentligt kondom med. For jeg har da sjældent, kun i Thailand, oplevede så ringe kondomer. De minder mest om en plasticpose som gør et almindeligt samleje til en smerte for både hende og ham. Og så larmer det, Ja det lyder åndssvagt men det knitre og suget al følelse og naturlig og tilført fugtighed. 

Den stakkels pige stoler heller ikke på dem, så lige da jeg var ved at komme, skubbede hun mig ud hvilket totalt ødelagde afslutningen. Jeg blev sku så overrasket at jeg grinene og letter bebrejdende spurgte hende hvorfor hun nu gjorde det. Hun beklagede og gjorde derefter alt hvad hun kunne med håndjob, men jeg var blevet stoppet lige der hvor det hverken kunne gå frem eller tilbage. 

Først derefter faldt snakken på kondomer, og jeg spurgte hvorfor hun ikke havde nogle bedre, men hun sagde at det kunne man ikke få i Danmark. 

Så en opfordring herfra til det pågældende sted. Kom ud og køb noget ordentligt gummi. Det her var nærmest spild af tid, og egentligt respektløst over for hende og mig. 

 

https://www.escortguide.dk/P/millay-best-anal-and-deepthroat-31721.html

 

Redigeret af Extinguisher
ingen billeder du ikke har copyright til

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget om kondomer, og meget lidt om pigen :huh:

Hvis man selv har med, tror du så at det vil være en god oplevelse?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det vil være ok.

Jeg forelog hende faktisk til at hun skulle bede kunderne tage kondomer med.

Jeg skriver ikke så meget om pigen, da jeg egentligt syntes hun var sød nok, men omvendt var det ikke en drøm af et knald. Måske ville hun bare helst snakke, og det havde jeg ikke tid til. Jeg vil bare knalde, og derfor havde jeg lidt dårlig samvittighed. Derfor blev jeg heller ikke vred da det egentligt gik galt, men mere sådan bare lidt grinende af mig selv fordi jeg i den grad havde brændt 500 kr af. 

Helt konkret ville hun ikke på forhånd love at hun kunne give anal, og jeg fik at vide at hvis hun ikke kunne, så var det mig der havde forspildt min chance til et knald. På den måde kan hun jo altid bare sige av, og stop. 

Jeg kommer ikke igen, men jeg vil bare så nødig tale dårligt om hende , da jeg egentligt syntes hun var meget sød. 

Giver det mening?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jogge skrev, den 2/3/2017 at 13:50:

De minder mest om en plasticpose som gør et almindeligt samleje til en smerte for både hende og ham. Og så larmer det,

Lyder som første generation af latexfrie kondomer. De er bare dyre, så det er mærkeligt, medmindre hun har allergi - og så mener hun måske at det var de eneste latexfrie, hun kunne finde?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...