Hop til indhold

Recommended Posts

Var et smut forbi i Vejen. Udover hendes hjemmeside er forældet samt priserne ligeså og ikke mindst adressen, så skal ingen være i tvivl om, at dette er et bordel - hver mere eller mindre. Hun har thaikvinder på turnus hver 3. måned akkurat som et besøgsvisum nu tillader.

Massagen er pissedyr - så er det sagt. 500 kr for en almen oliemassage og dette er ikke til forhandling, hvilket er knap 200,- kr. mere end mange andre steder. Ann tager i imod og kort efter dukker der en kvinde op, mens manden sidder i køkkenet og triller tommelfingre.

Massagen er god - ingen tvivl om det, men ikke 500,- værd og vil du mere kan man sagtens det, alt efter om den Thaikvinde nu tænder dig eller ej.

Man skal bare spørge så kommer priserne. Hende som nu er der er vel i midten af 40'erne og flad som et strygebræt og var det ikke for den røde noget malplaceret læbestift, så kunne man godt tro, at det var en ladyboy. Hele kroppen er fyldt med tatoveringer hvilket indikere, at hun er noget over Pattaya salgsdato og Danmark er sidste udkald. Hun er her kun for at tjene penge til hendes familie - som alle de andre og fred være med det.....

Men absolut ikke værd at køre ret langt efter....men alt er jo relativt....

 

Redigeret af aksel

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...