Hop til indhold

Recommended Posts

Havde læst forskellige tidligere beretninger om Zanna herinde på eroguide.dk mht. hendes kombinerede fysisk og mere intime massage, så for ca. 14 dage siden besluttede jeg derfor, at nu skulle det være tid til at prøve Zanna af ... sådan in-real-life.

Jeg ankom om aften til hendes lokaler, der er laceret centralt på Christainshavn. Hun har (tror jeg) lejet sig ind i et værelse i en lejlighed, hvor hun så har placeret både en egentlig massage briks samt en almindelig seng til den mere intime del af massagen, så lokalet kan føles lidt trangt at være i. Adgangen til stedet er tilpas diskret, idet indgangen er via en helt normal trappeopgang til de enketle lejligheder.

Billederne på hendes profil på escortguide.dk er 100% sikkert hende, så ingen fake billeder her, og hun åbnede iført det sorte sæt tøj hun netop bærer på hendes profil billeder. 

Zanna er som person meget høflig, snakker ok engelsk og var i det hele taget rimelig snaksaglig / kommunikativ under besøget.

Jeg bestilte 30 minutter kombineret fysisk og initm massage for 500 kr. Den fysiske massage (til tider lidt hård) tog vil ca. 12-15 minutter og blev udført på ganske fin vis.

Herefter var det en tur over til den almindelige seng, hvor Zanna startede den intime massage med kombineret fransk (incl. gummi) og anal stimulering med en dildo.
Efter den indledende stimulering gik vi over til fransk til hende som hefter blev afsluttet med en helt traditionel omgang dansk.    

Ca. 35 minutter efter ankomsten stod jeg glad og tilfreds ude på gaden igen klar til turen hjemad ....


Mvh.
 nomoreikea

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for din beretning, har længe haft hende i søgelyset. Er hun berøringvenlig ? Vil godt kramme hendes frontparti

hilsen Boy 

Del dette indlæg


Link til indlæg

tør jeg faktisk ikke sige med sikkerhed (var ikke lige det der stod øverst på  min personlige hit liste :-), men kys indgår fx ikke i legen.

Mvh.
 nomoreikea

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Zanna er meget berøringsvenlig, fræk og drillende. Vær forberedt på hun elsker at stoppe dildoer op i dig, hvis hun får lov.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gladfordet

Hun ser virkelig dejlig ud. Gode bryster :) 

 

Ang. berøring skriver hun selv:

Jeg er altid iført frække pikanterier samt høje hæle, evt. Helt nøgen, og du må gerne røre undervejs. Kun tidsbestilling til samme dag. Kys Zana

Det lyder jo skønt....

 

Glad

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Første gang, jeg havde været hos Zanna, tænkte jeg at det var ok, men så heller ikke mere. I forrige uge gav jeg hende en chance til, og det var så meget bedre end første gang. Massagen var blid og sensuel, og da vi kom over i sengen var hun i legehumør. Der bliver flere ture over Knippels Bro!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...